29.10.22

Γιάννης Μάρκου: «Όλα έγιναν σε μερικά δεύτερα, τον είδαμε με αίματα»...


...λέει αυτόπτης μάρτυρας...
Αυτόπτης μάρτυρας στην επίθεση με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου περιέγραψε τα όσα έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καντίνα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

«Ακούγεται περίεργο, αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό» είπε... φίλος του 58χρονου, ο οποίος ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ.

Μιλώντας στο Mega, επεσήμανε πως περίμεναν στη σειρά για να εξυπηρετηθούν όταν ο 26χρονος δράστης προσπάθησε να περάσει μπροστά τους και ξέσπασε καυγάς. 

«Περιμέναμε στη σειρά και μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρξε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή θεωρήσαμε ότι είναι κάτι φυσιολογικό, μετά γινόταν πιο έντονο. Βγήκαν απ΄το μαγαζί, έφτασαν κοντά  στο δρόμο» είπε, ειδικότερα.

Αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, μόλις είδαν τον επιχειρηματία αιμόφυρτο. «Το καταλάβαμε όταν είδαμε τον Γιάννη με αίματα» σημείωσε και προσέθεσε πως όλα έγιναν «σε κλάσματα δευτερολέπτου». 

«Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Κανείς δεν μπόρεσε να δώσει εξήγηση» ανέφερε, ερωτώμενος για τους λόγους που οδήγησαν στην επίθεση. 

«Όλα έγιναν σε μερικά δευτερόλεπτα. Δεν κατάλαβε κανείς ότι ήταν τόσες μαχαιριές» συνέχισε. Να αναφερθεί πως κατά πληροφορίες ο επιχειρηματίας δέχθηκε 15 μαχαιριές σε χέρι, πόδι και κοιλιακή χώρα. 

Ενημέρωσε πως το θύμα είχε τις αισθήσεις του μετά την επίθεση και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με το δικό του όχημα. Ένας από τους φίλους του έδωσε το πόδι του με ένα ύφασμα γιατί ο δράστης τον είχε χτυπήσει στην αρτηρία και ήταν έντονη η αιμορραγία. 

Αμέσως μετά την επίθεση, ο 26χρονος και ο 19χρονος συνεργός του «έτρεξαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν» είπε ο μάρτυρας.

Καταλήγοντας είπε πως ο Γιάννης Μάρκου έχει διαφύγει του κινδύνου. 

Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν συλλάβει τον 19χρονο, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα δολοφονίας, ενώ καταζητείται ο 26χρονος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: