5.10.22

Το «κόλλημα» του ΣΥΡΙΖΑ...


...και η ζημιά που κάνει ο Πολάκης...

Ετέθησαν κάποια ερωτηματικά από την αξιωματική αντιπολίτευση, για μία χρηματοδότηση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για την επιχείρηση του, από τον αναπτυξιακό νόμο. Ως εδώ όλα καλά. Δουλειά της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει. 

Υπήρξε όμως μία ανάρτηση του βουλευτή Παύλου Πολάκη με τέτοιο ύφος, που την… ακυρώνει πολιτικά. Δεν χωράει ο… νους και ο χώρος της στήλης να αναφέρουμε το περιεχόμενο της δήλωσης του κυρίου βουλευτή. Απλώς μ’ αυτά και μ’ άλλα, ας μην αναρωτιούνται κάποιοι γιατί κολλάει η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ.

⁃ Μιας και είμαστε στα αντιπολιτευτικά, να σας πω ότι δεν ξέρω αν ισχύει το ενδιαφέρον του ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη για την περιφέρεια Αττικής, αλλά είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνεται για μια καλή υποψηφιότητα απέναντι στον Γιώργο Πατούλη.

⁃ Ακούω ότι υπάρχουν σχετικές βολιδοσκοπήσεις για τον δήμαρχο Περιστερίου Γιώργο Παχατουρίδη. Είναι μια καλή υποψηφιότητα και μπορεί να τύχει ευρύτερης στήριξης.

⁃ Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν υποψήφιο για την Περιφέρεια Κρήτης. Μήπως έχουν κάποιον καλύτερο από τον επιτυχημένο και σχεδόν οικουμενικά αποδεκτό νυν περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη; Άσε που θα ‘ναι σήμα για μελλοντικές πιθανές ευρύτερες συνεργασίες στην κεντρική πολιτική σκηνή.

⁃ Σε ό,τι αφορά στους Δήμους Αθήνας και Πειραιά, ας μην αναζητήσουν για μια ακόμα φορά κομματική υποψηφιότητα – η αλήθεια είναι ότι ήταν εξαιρετική η παρουσία του Νάσου Ηλιοπούλου – αν δεν θέλουν να μετρήσουν μόνο τα κουκιά τους...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: