17.10.22

Δικαστική απόφαση-πρόκληση...


Ναι μεν ήταν αυτός που ώθησε τους συγκατηγορούμενούς του να προμηθευτούν όπλο, αλλά δεν τους είπε δα να πάρουν και καλάσνικοφ! Είναι το… νομικό απαλλακτικό επιχείρημα που ακούστηκε δημόσια από τον εισαγγελέα της έδρας Σωτήρη Μπουγιούκο κατά τη διάρκεια της δίκης της trash τηλεοπτικής φιγούρας Μένιου Φουρθιώτη για τις... στημένες επιθέσεις στο σπίτι του τον Απρίλιο του 2021. 

Το δικαστήριο με ένα πρωτοφανές νομικό σκεπτικό που στραγγαλίζει την κοινή λογική απάλλαξε τον Μ. Φουρθιώτη από τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνταν και τον καταδίκασε μόνο για δύο πλημμελήματα. Επίσης το ίδιο δικαστήριο με ένα αντιφατικό σκεπτικό, που είναι απορίας άξιον πώς θα αναπτυχθεί εγγράφως, απάλλαξε και τους δύο συγκατηγορούμενους του Φουρθιώτη, τόσο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ τον Απρίλιο του 2021 στην Κηφισιά όσο και για σειρά αδικημάτων για τα οποία κατηγορούνταν και τους καταδίκασε μόνο για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής.

Η αυλαία στην πρωτόδικη δίκη του Μ. Φουρθιώτη και των συγκατηγορουμένων του για τις στημένες επιθέσεις στο σπίτι του και την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών έπεσε και τυπικά την περασμένη Πέμπτη. 

Διαβάστε περισσότερα στο documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: