17.9.22

Θεσσαλονίκη: Στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας ...


Στους χώρους της 86ης ΔΕΘ έφτασε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Η άφιξη του κ. Τσίπρα συνοδεύτηκε με... τον ήχο χειροκροτημάτων από πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και του είπαν «καλώς τον πρόεδρο!».
 
Η πρώτη στάση κατά την διάρκεια της βόλτας του στα περίπτερα της ΔΕΘ ήταν το περίπτερο του Ηρακλή, όπου δέχθηκε τιμητική πλακέτα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στο περίπτερο της Πυροσβεστικής
 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρευρέθηκε στην προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκηση και το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΘ, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιεί την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της Έκθεσης. Στις 19:30 θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης. Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την παραχώρηση συνέντευξης Τύπου, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στη 13:00.

Παρόντες μεταξύ άλλων είναι οι: Τάσος Τζήκας και ο Κυριάκος Ποζρικίδης, η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Χρήστος Γιαννούλης, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και η Κυριακή Μάλαμα.



Σημειώνεται πως νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με τους απεργούς εργαζόμενους στο εργοστάσιο «Μαλαματίνα», ώστε να συζητήσει για τον αγώνα τους ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας και να σταθεί στο πλευρό των απεργών.

thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: