30.9.22

Μελόνι, Πλεύρηδες και όλα αυτά...


Οι κυβερνητικοί στα τηλεοπτικά πάνελ ψάχνουν αφήγημα για να συνδέσουν την Μελόνι με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ο λαϊκισμός, τα άκρα, η συνεργασία με τον Καμμένο, το τουίτ του 2015 κ.λπ., κ.λπ. Ναι, οκ, αυτά τα έχουμε ξανακούσει. Αλλά δεν είναι οι πατεράδες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που... χαιρετάνε φασιστικά στα δικαστήρια, σωστά;

Θα πει κάποιος ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Σωστά, δεν υπάρχει. Αλλά δεν θυμόμαστε και ο σημερινός υπουργός Υγείας να έχει αποκηρύξει τον πατέρα του. Αντίθετα, την πολιτική του καριέρα την έχει στηρίξει στο οικογενειακό του όνομα. Συνδυάζοντάς το μάλιστα με προτάσεις να σκοτώνουμε τους παράνομους μετανάστες στα σύνορα και να τους κάνουμε τη ζωή κόλαση. Πράγματα για τα οποία καμία αυτοκριτική δεν έχει κάνει.

Αντιθέτως, τα αφήνει να πλανώνται γύρω από τη δημόσια εικόνα του κάνοντάς την ελκυστική στους ακροδεξιούς ψηφοφόρους. Το ίδιο και το οικογενειακό του όνομα.

Όταν λοιπόν πιστώνεται το προφίλ του πατέρα του, αντιστοίχως θα του χρεωθεί και η συμπεριφορά του πατέρα του στα δικαστήρια, έτσι είν’ αυτά. Και τη χρεώνεται αντιστοίχως και ο Μητσοτάκης που τον έχει υπουργό.

Δεν είναι όμως οι Πλεύρηδες το θέμα. Το θέμα είναι η προσπάθεια των νεοδημοκρατών να κολλήσουν τη Μελόνι στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Την ώρα που με τη Μελόνι τους συνδέει η πεποίθηση ότι οι μετανάστες και τα παιδιά τους πρέπει να πνίγονται στη θάλασσα και το Διεθνές Δίκαιο είναι σχολαστικότητα. Αφήστε τώρα...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: