5.9.22

Βραζιλιάνικη φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης»...


... για την παρουσίαση του Μαρσέλο...
Στιγμές στο "Γ. Καραϊσκάκης" που θύμισαν εποχές Ζιοβάνι και Ριβάλντο. Εντυπωσιασμένος και ο ίδιος ο Μαρσέλο, ο οποίος... τραβούσε με το κινητό του τον πανικό στις εξέδρες για χάρη του. 
 
Οι πρώτες δηλώσεις του σουπερσταρ Βραζιλιάνου:


Για την υποδοχή του

Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενοι. Τραγουδούσαν όλοι μαζί. Αυτή η υποδοχή είναι εκπληκτική. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.

Για το τι τον έφερε στον Ολυμπιακό

Από την πρώτη στιγμή ήμουν ενθουσιασμένος. Από την πρώτη επαφή με τον κόσμο. Μου άρεσε το πρότζεκτ. Ένιωσα πολύ επιθυμητός και αγαπητός. Νομίζω ότι θα βρω όσα ψάχνω. Είχα την ευκαιρία να παίξω αντίπαλος με τον Ολυμπιακό πριν από πολλά χρόνια. Θυμάμαι το κλίμα. Ήθελα να το ζήσω και ήξερα ότι θα ζήσω όμορφες στιγμές. Θέλω να πετύχω πράγματα με τον σύλλογο, για να γίνει πολύ πολύ μεγάλος σύλλογος.

Για την υπόσχεσή του

Υπόσχομαι ότι θα τα δίνω όλα, θα δίνω την ψυχή μου στο γήπεδο. Θέλω να βοηθήσω, να ενσωματωθώ στις αξίες του συλλόγου. Αυτό υπόσχομαι, ότι θα τα δώσω όλα.

Για το αν θα μάθει ελληνικά

Τα ελληνικά είναι κάτι που έχω σκεφτεί από την πρώτη στιγμή να μάθω. Σκεφτόμουν να μάθω κάποια πράγματα, αλλά είναι πολύ δύσκολα. Είναι μεγάλη τιμή να μάθω τη γλώσσα εδώ όπου θα ζώ, σε μια χώρα που είναι πολύ όμορφη. Είναι στο μυαλό μου να το κάνω.

Για το αν μίλησε με Ριβάλντο και Ζιοβάνι

Δεν έχω προλάβει να μιλήσω γιατί δεν είχα πολύ χρόνο και μετακόμισα βιαστικά από τη Μαδρίτη στην Αθήνα. Με την πρώτη ευκαιρία θα τους βρω για να τους μιλήσω και να μου δώσουν ένα ωραίο feeling για την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις Καρεμπε:

"Ο κ. Μαρινάκης έκανε κάτι μαγικό. Όταν λέμε ότι συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, εννοούμε αυτό που κάναμε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη και το σύλλογο. Υποδεχθήκαμε κάποιον που έχει κερδίσει πέντε Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας και πολλούς τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Μαρσέλο που έγινε μέλος της οικογένειάς μας", οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: