2.9.22

Πήρα ένα τηλέφωνο...


...και βγήκε ο Λοβέρδος να με καθησυχάσει...

Είμαι κι εγώ ένας από εκείνους που τηλεφώνησαν χθες το βράδυ αργά στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο. Είμαι ένας από εκείνους που αναφέρει στο tweet του ο παρ΄ ολίγον αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αλλά αρχηγός στις δημοσκοπήσεις μιας και τον έδειχναν πρώτο και με διαφορά.

«Πάρα πολλοί πολίτες μου τηλεφωνούν ανήσυχοι. Τους καθησυχάζω» έγραψε ο κύριος Ανδρέας, συμπληρώνοντας πως το... μέτωπο Τσίπρα-Καραμανλικών «δεν πρόκειται να επαναληφθεί ούτε ως φάρσα».

Σκεφτείτε το όμως, λίγο. Πολίτες που άκουσαν χθες το βράδυ τον Καραμανλή ανησύχησαν και για να ησυχάσουν πήραν τηλέφωνο τον Ανδρέα Λοβέρδο. Από μόνο του ακούγεται ως ατάκα του Μάρκου Σεφερλή για το Δελφινάριο.

Το Twitter, φυσικά, τον πήρε στο ψιλό. Το κάζο ήταν απίστευτο, γλέντι κανονικό. Και όταν αρχίζουν να σε ειρωνεύονται, πρέπει να καταλάβεις ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Δεν είδα ούτε ένα tweet που να πάρει στα σοβαρά όσα έγραψε ο κ. Λοβέρδος. Αν και αυτός το tweet το έκανε για άλλους λόγους. Καταλαβαίνετε, έτσι;

Απολαύστε την υποδοχή που του επιφύλαξε το Twitter:

⇒ Ακούς εκεί, παίρνουν πολίτες τον Ανδρέα τον Λοβέρδο τηλέφωνο για να τους καθησυχάσει (λέει ο Ανδρέας ο Λοβέρδος). Τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε σ αυτόν τον τόπο, απορώ. Έχουν ξεπεράσει τους εαυτούς τους.

⇒ Ο μόνος κυβερνητικός βουλευτής που είχε το θάρρος να τοποθετηθεί ανοιχτά κατά του Καραμανλή ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος. Μαγκιά του.

⇒ Μλκ τι παίρνουν;

⇒ Με ποια ιδιότητα «καθησυχάζει» ο κος Α. Λοβέρδος;

⇒ Λοβέρδος μεταγραφή Νότιγχαμ, δανεικός ΝΔ

⇒ Ούτε δεύτερο γύρο για αρχηγία του ΠΑΣΟΚ δεν πήγες ρε Αντρέα! Σοβαρέψου!

⇒ Εντάξει παιδιά εμένα με καθησύχασε ο Λοβέρδος οπότε να κλάιν δε 'πα να κόψουν το σβέρκο τους οι καραμανλικοί.

⇒ Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί ο Ανδρέας Λοβέρδος σπεύδει να επικοινωνήσει στους πολίτες ότι... έχει αναλάβει «ρόλο πυροσβέστη», σε μία παρέμβαση που θυμίζει περισσότερο στέλεχος προερχόμενο από την κυβέρνηση, παρά από το ΚΙΝΑΛ...

⇒ Ο υπουργός του Καρατζαφέρη...

⇒ Πήρα ένα νούμερο στο τηλέφωνο και βγήκε ο Λοβέρδος να με καθησυχάσει.

⇒ Απίθανα πράγματα στις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας! Ο Ανδρέας Λοβέρδος «καθησυχάζει» πολίτες μετά την προχθεσινή ομιλία... 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: