1.9.22

Στο ίδιο «κάδρο» Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ από τον Ν. Ανδρουλάκη...


Μιλώντας για «επιτελικό παρακράτος», ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για την υπόθεση της παρακολούθησής του... Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλόγισε στο Μαξίμου συνεχείς αντιφάσεις και ψεύδη ως προς τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος εμφανίζεται απρόθυμος να ενημερωθεί για την υπόθεση, τονίζοντας ότι καμία αρμόδια υπηρεσία δεν του έχει απευθύνει επίσημο αίτημα ενημέρωσης.

«Ο άνθρωπος που με κάλεσε για να με ενημερώσει βγαίνει επισήμως και λέει ότι δεν ξέρει τίποτα», είπε σχετικά, αναφερόμενος στον Γ. Γεραπετρίτη, ενώ άφησε αιχμές και για κινήσεις συγκάλυψης από το ΕΛΚ στις Βρυξέλλες. Οπως είπε, μάλιστα, προτίθεται να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προαναγγέλλοντας παράλληλα νομικές κινήσεις και σχετικά με τον τέως διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα.

«Τα διλήμματα “Μητσοτάκης ή χάος” να τα πουλήσουν εκεί που τα αγοράζουν», συνέχισε, σχολιάζοντας το πολιτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, ενώ παραπέμποντας σε μια παλαιότερη φράση του Κ. Σημίτη υπογράμμισε ότι οι πρωθυπουργοί είναι ένοικοι και όχι ιδιοκτήτες του Μαξίμου και έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται.

Στο ίδιο πλαίσιο –και με σαφή στόχευση στο κεντρώο ακροατήριο– ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε στο ίδιο «κάδρο» Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Αυτή η υπόθεση δείχνει σε όλους τους κεντρογενείς, δημοκράτες ψηφοφόρους όλων των κομμάτων ότι οι πρακτικές Τσίπρα – Καμμένου είναι σχεδόν ίδιες με τις πρακτικές Μητσοτάκη. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό να μετεωρίζεται η κυβέρνηση από τη διαχείριση του κράτους του κολλητού του Τσίπρα στη διαχείριση του κράτους του ανιψιού Μητσοτάκη»...

Μάριος Δανηλόπουλος

Η Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: