5.1.22

Κάθε μέρα rapid στο Μαξίμου, η συνάντηση Ντόρας Μπακογιάννη - Παπανδρέου...


...Και το πάρτι στο Ντουμπάι...

Ο ένας μετά τον άλλον οι υπουργοί κολλάνε ή, αν δεν κολλάνε αυτοί, όπως έγινε στην περίπτωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιου Λιβανού, κολλάει όλο το περιβάλλον τους. Εν προκειμένω, στο Μέγαρο Μαξίμου ταρακουνήθηκαν με τον Άκη Σκέρτσο, τον υπουργό Επικρατείας και βασικό... συμμετέχοντα στον πρωινό καφέ και στις κεντρικές συσκέψεις. Ταρακουνήθηκαν, όμως γρήγορα αποκαταστάθηκε η ψυχραιμία. Άλλωστε, όπως μου είπε μαξιμινή πηγή μου, ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του κάνουν κάθε μέρα rapid test, προκειμένου να είναι... όρθιοι και στο καθήκον.

Το παρασκήνιο για το 50+1%

Ρώτησα κι έμαθα, εν τέλει, γιατί δεν άλλαξε το πρωτόκολλο 50+1%, με βάση το οποίο έκλεινε τμήμα, σε περίπτωση κρουσμάτων, με δεδομένη την έξαρση της Όμικρον. Μου έλεγε, λοιπόν, αρμόδια πηγή μου ότι, όλο το προηγούμενο διάστημα, οι γιατροί μέλη της Επιτροπής, απέρριπταν τη συζήτηση επί του θέματος, λέγοντας ότι αυτό ήταν ζήτημα εκπαιδευτικής και όχι υγειονομικής φύσης. Εν τέλει, λόγω της Όμικρον, το ζήτημα τέθηκε στο τραπέζι, αλλά, δεν άλλαξε κάτι. Αντιλαμβάνομαι, δε, ότι, αν οι γιατροί άλλαζαν τώρα το πρωτόκολλο, θα κινδύνευαν να είναι αναντίστοιχοι με όσα έλεγαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ντόρα και Γιώργος στο βιβλίο της Μπακομάρου

Την ερχόμενη εβδομάδα, οι εκπρόσωποι δύο ιστορικών πολιτικών οικογενειών θα βρεθούν στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων. Η αφορμή είναι το βιβλίο της μετρ των συνεντεύξεων Όλγας Μπακομάρου «Οικογένειες Παπανδρέου – Μητσοτάκη: 20 Συνεντεύξεις», το οποίο αποτυπώνει 20 συνομιλίες της κυρίας Μπακομάρου με μέλη των οικογενειών αυτών για διάφορα έντυπα. Για το βιβλίο, λοιπόν, θα μιλήσουν Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Παπανδρέου, Λευτέρης Κουσούλης και η συγγραφέας του βιβλίου, Όλγα Μπακομάρου ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πολίτης. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός και το συστήνω ως σταθερός φαν των συνεντεύξεων της κυρίας Μπακομάρου.

Στο Ντουμπάι αδέρφια

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκα την είδηση που μου περιήλθε ότι το πάρτι του dj Βασίλη Τσιλιχρήστου στο Νάμμος του Ντουμπάι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. To «Made in Mykonos» έγινε, εν τέλει, την Κυριακή και όχι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο εξωτικό Εμιράτο, με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και εξωφρενικές χρεώσεις στα πρώτα τραπέζια, του τύπου 5.000 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση). Πάντως, με ενημέρωσαν ότι κανένας... κανονικός πλούσιος δεν πήρε το αεροπλάνο από την Ελλάδα για το Ντουμπάι και ο κόσμος ήταν, κατά βάση, ξένοι. Εντάξει, ήταν και ο PR Man της εταιρείας Beautiful People, Χάρης Σιανίδης, αλλά δεν θα το κάνω και θέμα...

Ο Μαξιμιλιανός

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: