31.1.22

Άλλη μία υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας στη Θεσσαλονίκη στο δικαστήριο...

 Άλλη μία υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας θα εκδικαστεί σε βαθμό κακουργήματος από Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, μετά καταγγελία στις αρμόδιες διωκτικές Αρχές.

Ακολουθώντας τη... νομολογία που ανέδειξε η πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου και με την οποία είχε αναβαθμιστεί σε κακούργημα η υπόθεση του τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε σήμερα, κατόπιν εξέτασης ανάλογης περίπτωσης, ότι η πράξη της παραβίασης προσωπικών δεδομένων πρέπει να αντιμετωπιστεί στην κακουργηματική της μορφή. Γι' αυτόν τον λόγο οι πλημμελειοδίκες την παρέπεμψαν σε ανώτερο Δικαστήριο.

Η νέα περίπτωση αφορά 53χρονη, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για διαρροή βίντεο στα σόσιαλ μίντια με στιγμές σεξουαλικού περιεχομένου μεταξύ τους. «Δεν μπορώ να περπατήσω στον δρόμο, έχω στιγματιστεί, νομίζω ότι όλοι συζητούν για μένα» κατέθεσε η ίδια, μεταξύ άλλων, αναδεικνύοντας την ανεπανόρθωτη ηθική βλάβη που έχει υποστεί.

Η παραπάνω απόφαση έρχεται λίγες μέρες μετά την ανάλογη ετυμηγορία του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης στην υπόθεση 34χρονης, που, ανάμεσα σε άλλα, κατήγγειλε ότι βίντεο και φωτογραφίες με αυστηρά προσωπικό περιεχόμενο αναρτήθηκαν σε πορνογραφικά σάιτ και στα σόσιαλ μίντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: