31.1.22

Έκλεισαν το μικρόφωνο στον Πολάκη...



Επεισοδιακή διακοπή της Βουλής...

Ανω κάτω έγινε και σήμερα το κοινοβούλιο. Σε διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής, προχώρησε ο προεδρεύοντας στη συνεδρίαση, Χαράλαμπος Αθανασίου, όταν στο βήμα ήταν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αιτία το...

ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε να μιλά για την υπόθεση της Novartis και την αρχειοθέτηση της υπόθεσης για τον Άδωνι Γεωργιάδη ενώ το αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο αναπτυξιακός νόμος.


Ο Παύλος Πολάκης αρνήθηκε να αποδεχτεί το αίτημα του προέδρου και να μην τοποθετηθεί για το θέμα αυτό. Έτσι ο Χαράλαμπος Αθανασίου τού έκλεισε το μικρόφωνο. Αντιδρώντας ο Παύλος Πολλάκης έφυγε από το βήμα και συνέχισε να μιλάει απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα όπου βρίσκονταν καθήμενος ο υπουργός Ανάπτυξης.

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές λέγοντας ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου λειτούργησε σε συνεννόηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη προκειμένου να διακοπεί η ομιλία του. Θυμίζουμε ότι η αντιπαράθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια του χθεσινού επεισοδίου ανάμεσα σε Πολάκη - Γεωργιάδη στο καφενείο της Βουλής όπου παραλίγο να «πιαστούν στα χέρια».


Κατά την διάρκεια της διένεξης ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου υποστήριξε ότι εφαρμόζει τον κανονισμό της Βουλής και συγκεκριμένα τα άρθρα 77 και 81 ενώ ο Παύλος Πολάκης αντέτεινε ότι εξυπηρετείται πολιτική σκοπιμότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός είχε προαναγγείλει μέσω των social media την σημερινή παρέμβαση του στο κοινοβούλιο με αντικείμενο τη Novartis.


Δεν υπάρχουν σχόλια: