31.1.22

Άδωνις για Φουρθιώτη: Τα κυβερνητικά στελέχη......μπορούν να μιλάνε με όποιον θέλουν...

Τη γραμμή Μαξίμου για τη δυσώδη υπόθεση της αγαστής συνεργασίας του Γιώργου Γεραπετρίτη και άλλων υπουργών της κυβέρνησης και μεγαλοστελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, διατύπωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο... υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην ερώτηση που δέχθηκε για τις φιλικές συνομιλίες και τις εξυπηρετήσεις που έκανε ο Φουρθιώτης σε υπουργούς της κυβέρνησης, απάντησε κάνοντας και τον εκνευρισμένο ότι «τα κυβερνητικά στελέχη μπορούν να μιλάνε με όποιον θέλουν».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε το αφήγημα του Μαξίμου λέγοντας ότι ευτυχώς στην Ελλάδα το να μιλάει κάποιος με κάποιον δεν είναι ποινικό αδίκημα και δεν διώκεται ενώ πρότεινε όποιος δίνει στη δημοσιότητα μηνύματα που έχει ανταλλάξει, «να μπαίνει 20 χρόνια φυλακή».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποιος μιλάει με ποιον καθώς και ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν ήταν υπόδικος όταν είχε αγαστή συνεργασία με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τους άλλους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: