31.1.22

Κάποιος να του πει...


Μετά το τέλος της συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση μομφής στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο πρώην πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ευάγγελος Βενιζέλος, με ανάρτησή του στο Facebook, επέπληξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί στην... ομιλία του, παρουσίασε ως «θύματα σκευωρίας» στο σκάνδαλο Novartis, μόνο τα πολιτικά στελέχη που ανήκουν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε στην ανάρτησή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν ανέφερε το όνομα του Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, των πρώην υπουργών Ανδρέα Λοβέρδου και Γιώργου Κουτρουμάνη και το δικό μου ως πρώην αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ γιατί προφανώς δεν ανήκουμε στην παράταξή του» προσθέτοντας ότι «Ο κ. Μητσοτάκης όφειλε να καταστήσει σαφές ότι υπερασπίζεται τους θεσμούς και όχι στελέχη της παράταξής του».

Το περίεργο της ανάρτησης είναι η αναφορά του πρώην προέδρου του ΚΙΝΑΛ στον βουλευτή του κόμματος Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος διώκεται για το σκάνδαλο Novartis με την κατηγορία της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ' εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Δεκεμβρρίου 2021, με  πρότασή του προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών προτείνει η δικογραφία για την ποινική δίωξη του Ανδρέα Λοβέρδου στην υπόθεση της Novartis να διαβιβαστεί εκ νέου στην κύρια ανάκριση προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: