31.1.22

Αντίστροφη μέτρηση για τις τοξικολογικές της Γεωργίας...



Στα χέρια της Ε' τακτικής ανακρίτριας πρόκειται να παραδοθούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που μελετήθηκαν στο ειδικό εργαστήριο της Ελβετίας και αφορούν την υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε βιασμό της, τη Πρωτοχρονιά, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βγει...

από το εργαστήριο της Βέρνης (Ελβετία) και το απόγευμα το πόρισμα αναμένεται να σταλεί με email στο αρμόδιο Τμήμα του ΑΠΘ. Στη συνέχεια το πόρισμα θα πάρει το δρόμο για την ανακρίτρια (το πιθανότερο να παραδοθεί την Τρίτη, 01/02).

Η 24χρονη αναχωρεί από τα Δικαστήρια μετά την κατάθεσή της στον ανακριτή. 

 Εφόσον τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν πως είχε χρησιμοποιηθεί κάποιο ναρκωτικό ή αναισθητικό φάρμακο για την απώλεια συνείδησης της 24χρονης τη συγκεκριμένη νύχτα, μπορούμε να μιλάμε για σημαντική εξέλιξη που θα επιφέρει αλλαγή του κατηγορητηρίου στους εμπλεκόμενους με βαρύτερα αδικήματα.

Να θυμίσουμε ότι το δείγμα είχε σταλεί στην Ελβετία στις 17 Ιανουαρίου και το αποτέλεσμα έχει καθυστερήσει να βγει γεγονός που σχολιάστηκε και από τον δικηγόρο της 24χρονης Γεωργίας.

Εκρηκτικός μηχανισμός

Στο μεταξύ, το πρωί της Δευτέρας, σημειώθηκε έκρηξη έξω από το γραφείο δικηγόρου που εμπλέκεται στην υπόθεση της Γεωργίας. Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Εγνατία που προκάλεσαν μικρής έκτασης φωτιά χωρίς να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ πρόκειται για το γραφείο του δικηγόρου που η 24χρονη έχει καταφερθεί σε βάρος του προκαλώντας εισαγγελική παρέμβαση στο πλαίσιο της οποίας ερευνάται εάν τέλεσε το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας (φραστικής ή λεκτικής). 

Τι δηλώνει ο δικηγόρος 

Ο Θ. Αλεξόπουλος, σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για «πόλεμο λάσπης».

Yποστήριξε ότι ουδέποτε άσκησε φραστική ή άλλου είδους βία σε βάρος της 24χρονης, η οποία είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, και χαρακτήρισε ψευδή την καταγγελία ότι της επιτέθηκε φραστικά στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου ο ίδιος είχε βρεθεί στις 2 Ιανουαρίου συνοδεύοντας τον 27χρονο κατηγορούμενο για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού. Από εκείνη την ημέρα «δεν έχω καμία εμπλοκή στην υπόθεση», τόνισε και πρόσθεσε ότι εδώ και δυο εβδομάδες έχει στοχοποιηθεί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, αλλά και οι συνεργάτες του.

Να σημειωθεί ότι όσα ανέφερε σε βάρος του δικηγόρου η 24χρονη είχαν προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση, στο πλαίσιο της οποίας ερευνάται εάν ο ίδιος τέλεσε το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας.

Το Mega μετέδωσε πως στην πολυκατοικία που σημειώθηκε η επίθεση μένει και ο 33χρονος που προσκάλεσε την Γεωργία στο συγκεκριμένο πάρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: