20.1.22

Παντελής Παντελίδης: Ξεκίνησε η δίκη για το τροχαίο...


Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του και οι συνεπιβάτιδες του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου τραυματίστηκαν, εκδικάζονται σήμερα πρωί Πέμπτης (20/1/2022), οι αγωγές για τις αποζημιώσεις.

Ο δικηγόρος της... Μίνας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, μίλησε στο Newsbeast για την δίκη για το δυστύχημα του τραγουδιστή.

«Σήμερα δικάζονται οι αγωγές της Μίνας Αρναούτη και της οικογένειας Παντελίδη οι οποίες αφορούν σε χρηματικές αποζημιώσεις. Η αστική υπόθεση θα τελειώσει σήμερα με την έννοια της διαδικασίας αλλά η απόφαση θα εκδωθεί μετά από αρκετούς μήνες. Η αποζημίωση που ζητάμε είναι πάνω από 1.000.000 ευρώ και για τις σωματικές βλάβες που τις έχουν αφήσει σοβαρά προβλήματα στην κα Αρναούτη αλλά και για τις ψυχολογικές βλάβες και το γεγονός πως έχει πληγεί η υπόληψη της εδώ και 6 χρόνια. Όσο για το ποιος ήταν τελικά ο οδηγός έχουν προηγηθεί 4 αποφάσεις που έχουν πει ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης και συνοδηγός η Φρόσω Κυριάκου» είπε και συνέχισε:

«Θεωρω πάντως ότι η έκβαση της δίκης θα προσαρμοστεί με τις εισαγγελικές διατάξεις, ότι δηλαδή ο οδηγός ήταν ο θανών και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει το δικαστήριο σχετικά με τις αποζημιώσεις. Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως τόσο οι ασφαλιστικές εταιρείες όσο και τα ελληνικά δικαστήρια είναι φειδωλά με τις αποζημιώσεις, αυτό το γνωρίζουμε ήδη καλά, το βλέπω εδώ και 30 χρόνια που ασχολούμαι με τα τροχαία. Υπάρχει αυτή η δυσκολία»...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: