2.4.18

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας...

...που πυροβόλησαν οι ληστές στην Κηφισιά...
ΦΩΤΟ

Ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης είναι ο άνθρωπος που...
...πυροβόλησαν εξ επαφής οι ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα. 

Γεννημένος στη Βιέννη και με καταγωγή από την Ανδρο, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών. 

Η σύζυγος του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. 

Το άγριο σκηνικό τη νύχτα

Μπροστά στα μάτια της εκτυλίχθηκε το άγριο σκηνικό τη νύχτα, όταν ο σύζυγός της βγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα έπεσε πάνω στους ληστές και όρμησε κατά πάνω τους με τα χέρια. Ο ένας κουκουλοφόρος τον χτύπησε στο κεφάλι με λοστό. Ο 52χρονος έπεσε κάτω αλλά σηκώθηκε ξανά και όρμησε εκ νέου στους ληστές με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον πυροβολήσει δυο φορές στην πλάτη. Οι δράστες αμέσως μετά τη συμπλοκή τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να πάρουν τίποτα. 

Στο σπίτι εκτός από το ζευγάρι βρισκόταν και ένα από τα τρία ενήλικα παιδιά τους. Ο γιος του επιχειρηματία βρισκόταν στη σοφίτα και μέχρι να κατέβει, ακούγοντας τη φασαρία, βρήκε τον πατέρα του αιμόφυρτο στο πάτωμα. 

Αμέσως, σύζυγος και γιος κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε αμέσως στο Γ.Γεννηματάς. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έχει χάσει πολύ αίμα και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, το οποίο ήταν πολύωρο. Μάλιστα ακολούθησε και δεύτερο. 

Ο 52χρονος επιχειρηματίας φέρει τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και από δυο σφαίρες, σε πολλά όργανα, στον πνεύματα, ενώ κατά πληροφορίες του αφαίρεσαν και το νεφρό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο επιχειρηματίας φέρει τραύμα και στο μηρό. 

Η σύζυγός του και τα παιδιά τους, βρίσκονται φυσικά στο πλευρό του επιχειρηματία, του οποίου η κατάσταση κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς όπως ενημέρωσε η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου έχει χάσει πολύ αίμα. 

Η σύζυγος του επιχειρηματία απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους είπε: «Προσευχηθείτε για τον άντρα μου, ανάψτε ένα κερί για να γίνει καλά».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: