30.4.18

«Να κάνει μια βόλτα στη Σμύρνη ο Ερντογάν»...

Πάγκαλος: Ο Ερντογάν να κάνει μια βόλτα στη Σμύρνη γιατί μου φαίνεται δεν έχει πάειΤις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Ελλήνων στρατιωτών που έκαψαν τη Σμύρνη, σχολίασε στην...
τηλεόραση του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Τίποτα καινούργιο δεν λέει ο κ. Ερντογάν. Όλα αυτά είναι συγκροτημένα στοιχεία της τουρκικής παράκρουσης κάθε φορά που αναφέρεται κανείς στην Ελλάδα ή στην επιρροή της στην ιστορία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Θα καλέσω τον κ. Ερντογάν να κάνει μια βόλτα στη Σμύρνη γιατί μου φαίνεται δεν έχει πάει, δεν τον πολυαγαπούν εκεί πέρα».

Επανέλαβε, δε, ότι παρά το γεγονός ότι τέτοιες δηλώσεις είναι «πάγια χαρακτηριστικά της τουρκικής μυθοπλασίας», το ζητούμενο είναι ότι «ο Ερντογάν όπως και οι αντίπαλοί του θα αποθρασυνθούν για τις εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας το Σάββατο στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην καταστροφή της Σμύρνης, λέγοντας πως «το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε σε αυτή την ωραία πόλη είναι από τους Ελληνες στρατιώτες που έκαψαν τη Σμύρνη την ώρα που υποχωρούσαν».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: