30.4.18

Απασφάλισε ο Γιαννακόπουλος...

Μπερτομέου «άντε γαμ@@@»!..

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τον Ζόρντι Μπερτομέου, με αφορμή τη...
δίωξη της Ευρωλίγκας.

Νωρίτερα, η Euroleague είχε ασκήσει νέα πειθαρχική δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή ανάρτησή του στο Instagram. Η δίωξη αναφέρει πως πρόκειται για σοβαρές παραβάσεις του πειθαρχικού κώδικα της διοργανώτριας αρχής και οι ποινές που προβλέπονται είναι πολύ αυστηρές.

Από τα χειρότερα σενάρια τιμωρίας -πλην φυσικά του οικονομικού που αγγίζει τα 280.000 ευρώ, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στον κώδικα της διοργανώτριας αρχής- είναι μεταξύ άλλων ολική ή μερική τιμωρία έδρας για περίοδο 15 αγωνιστικών, προσωρινό ή ισόβιο αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της Euroleague αλλά και προσωρινή ή ισόβια απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Στην επίσημη δήλωση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρει:

«Την ώρα που από ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουμε διαρκώς αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ενός εκ των θεμελίων λίθων του Παναθηναϊκού μας, την ώρα που η οικογένεια μας είναι βυθισμένη στο πένθος, εσύ αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο μικρόψυχος είσαι.

Το έπραξες βεβαίως κι άλλες φορές. Όταν υπερασπίστηκα τα παιδιά μου, έναντι κάποιων που έβριζαν και έριχναν κατάρες. Ή όταν μοίρασες τη φωτογραφία μου στα γήπεδα της Ευρωλίγκα, σαν να επρόκειτο για σεσημασμένο δολοφόνο. Και τώρα, τη στιγμή που η οικογένεια μου θρηνεί, εσύ απλά συνεχίζεις την προσπάθεια για την εξόντωση του Παναθηναϊκού και εμένα προσωπικά.

Μέχρι εδώ. Το μόνο που έχω να σου πω πλέον είναι «ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ». Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο δεν σου αξίζει.

Και ξεκαθαρίζω ότι αν καλοκαίρι τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωλίγκας δεν αποφασίσουν ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν σέβεται θεσμούς όπως η οικογένεια, που δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εμάς, πόσο μάλλον να διοικεί τη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει και δεν θα έχει θέση σε αυτή την παρωδία.

Ο αθλητισμός στηρίζεται σε ανθρώπους. Και εσύ δεν θυμίζεις πια σε τίποτα άνθρωπο».

Πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: