30.4.18

Αποφασισμένος να φύγει ο Ουζουνίδης...

amrinos-pao-newΕιλημμένη απόφαση φαίνεται πως είναι για τον Μαρίνο Ουζουνίδη η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Ο 49χρονος προπονητής αναμένεται να το...
ανακοινώσει μετά το ματς με την Ξάνθη και μόνο αν υπάρξει κάποια δραστική αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς μπορεί να σκεφτεί πιθανή παραμονή του. 

Με τις παρούσες συνθήκες, ωστόσο, το αποκλείει… Ο Εβρίτης τεχνικός έχει αδειάσει ψυχολογικά στην προσπάθειά του να κρατήσει την ομάδα ενωμένη και συγκεντρωμένη εν μέσω τόσων οικονομικών προβλημάτων. 

Όταν αναλάμβανε τον Παναθηναϊκό είχε άλλα όνειρα και βλέψεις, για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα, αλλά είδε παρά τις μεγάλες προσπάθειες του ιδίου και των παικτών του να έχει φτάσει το «τριφύλλι» στα πρόθυρα του υποβιβασμού για εξωαγωνιστικούς λόγους. 

Έτσι με την ολοκλήρωση της 30ης αγωνιστικής αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του. Και μόνο αν αλλάξει η ιδιοκτησία και πέσουν χρήματα στον Παναθηναϊκό παρέχοντας τις προϋποθέσεις για δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο παραμονής του.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: