19.7.16

O Πύρρος Δήμας ανέλαβε τεχνικός διευθυντής...

O Πύρρος Δήμας ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της εθνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ  - Media...της εθνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ...
Τις γνώσεις και την εμπειρία του Πύρρου Δήμα θα έχουν στην διάθεσή τους από τα μέσα του 2017, οι Αμερικάνοι αθλητές Άρσης Βαρών, αφού ο κάτοχος μεταλλείων σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών των ΗΠΑ.

Μεταξύ άλλων, θα έχει...
ρόλο συμβούλου τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ θα εκπροσωπεί και τη χώρα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ο Φιλ Άντριους, πρόεδρος  της ομοσπονδίας άρσης βαρών, καλωσόρισε τον Πύρρο Δήμα, δηλώνοντας: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχουμε στην ομάδα μας τον Πύρρο που αποτελεί μια από τις πιο σεβαστές προσωπικότητες παγκοσμίως στο χώρο της άρσης βαρών. Όχι μόνο λόγω των αθλητικών του επιτευγμάτων, αλλά και για τη συνεισφορά του στο αθλημα γενικότερα. Πιστεύω ότι ο Πύρρος θα μας δώσει τεράστια ώθηση στο τεχνικό κομμάτι και θα μας βοηθήσει να γίνουμε μια από τις κορυφαίες δυνάμεις στον κόσμο".

Με ανάρτησή του στο Facebook, o 44χρονος Ολυμπιονίκης, έδειξε τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία του με την ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: