30.7.16

Σε τουριστικό σκάφος αναζητούν τους Τούρκους κομάντο στα Δωδεκάνησα...

Σε τουριστικό σκάφος αναζητούν τους Τούρκους κομάντο στα ΔωδεκάνησαΤους τουρίστες μέσα σε σκάφος παριστάνουν οι 20 Τούρκοι κομάντος που αναζητούνται όταν διέφυγαν από την Μαρμαρίδα μετά το...
αποτυχημένο πραξικόπημα σύμφωνα με πληροφορίες του NewPost, ενώ έχουν πετάξει τις στολές τους και φορούν πολιτικά ρούχα, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές.

Οι Τούρκοι κομάντος δεν έχουν εντοπιστεί παρά τις συνεχείς αναζητήσεις σκαφών του λιμενικού και του πολεμικού ναυτικού, ενώ αναφορές για θέαση τους έχουν καταγραφεί σε Ψέριμο και Σύμη, χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται επισήμως.

Στα νησιά της Δωδεκανήσου οι ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλακή. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, ήθελαν τους Τούρκους κομάντο, να εντοπίζονται στην  Ψέριμο από κάτοικο του νησιού. Άμεσα απέπλευσαν από την Κάλυμνο ταχύπλοα του λιμενικού και από την Κω πλοία του πολεμικού ναυτικού, ενώ από αέρος «χτένισαν» το νησί ελικόπτερα, χωρίς να εντοπιστεί το παραμικρό.

Πληροφορίες ήθελαν τους Τούρκους κομάντο να πυροβολούν για εκφοβισμό, δίχως όμως αυτές να επιβεβαιώνονται.Τον έλεγχο των τουριστικών σκαφών που έρχονται από τα Τουρκικά παράλια έχει αναλάβει το λιμενικό με πηγές του στρατού να επισημαίνουν πως «αυτό είναι λάθος καθώς χάνεται πολύτιμος χρόνο όταν εντοπιστεί από στρατιωτικό σκάφος ένα ύποπτο πλοιάριο».

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Τούρκοι στρατιώτες περιφέρονται στο Αιγαίο, το άγνωστο είναι πότε και πού, θα αποφασίσουν να αποκαλυφθούν...


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: