30.7.16

Ο Βασίλης Λεβέντης ζει το προσωπικό του House of Cards;...

levandrewood Το protagon του κυρίου Σταύρου (επώνυμο δεν χρειάζεται. Άλλωστε οι διαφορές από τον άλλο κύριο Σταύρο, είναι μικρές) σε μια φιλότιμη προσπάθεια γελοιοποίησης του προέδρου Κεντρώων...

Μεταλλαγμένος φαίνεται ότι είναι τις τελευταίες ημέρες ο Βασίλης Λεβέντης που δείχνει να «διολισθαίνει» όλο και...
περισσότερο προς τον κάπως ανεξέλεγκτο (σ.σ.: τον κάπως… «παράφορο» να το πούμε;) εαυτό του.

Κάτι είχε αρχίσει να διαφαίνεται από εκείνες τις δηλώσεις περί Αλέξη Τσίπρα που σημειώνει τα ρητά του (σ.σ.: σύνδρομο του «γκουρού» λέγεται…). Ή με την πρόσκληση για ψάρι που έγινε μέσω συνέντευξης.

Ε, το νέο κρούσμα ενισχύει τις υποψίες ότι ο Βασίλης Λεβέντης βρίσκει τον «παλιό του εαυτό». Οπως γράφει ο Βηματοδότης ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων δεν μιλά πλέον στον οποιονδήποτε. Για την ακρίβεια, όποιον συναντά στους διαδρόμους της Βουλής και πάει να του μιλήσει του λέει «να απευθύνεσαι στον εκπρόσωπο του κόμματος, εγώ μιλάω μόνο με τον Τσίπρα».

Επίσης, πρόσφατα αποκάλυψε πέντε μυστικά ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο απέκτησε μια ξεχωριστή σχέση – όπως λέει ο ίδιος, πάντα – την περίοδο που αποφάσισε να ψηφίσει την απλή αναλογική. «Ορισμένα από τα ραντεβού έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου και άλλα έξω» λέει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων αφήνοντας έναν πέπλο μυστηρίου να πλανάται στην ατμόσφαιρα.

Μάλιστα ο Βασίλης Λεβέντης σύμφωνα πάντα με τον Βηματοδότη, προχωράει και σε λεπτομέρειες: ότι ορισμένες συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα έγιναν έξω και άλλες στο Μέγαρο Μαξίμου (σ.σ.: στο Μέγαρο Μαξίμου μπήκε με αυτοκίνητο που είχε φιμέ τζάμια και δεν τον κατάλαβε κανείς όπως ισχυρίζεται…) ότι έκανε στον Πρωθυπουργό κάποιες υποδείξεις όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, την αναθεώρηση του Συντάγματος και τον εκλογικό νόμο, ενώ, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ αρνήθηκε να μπει στην κυβέρνηση γιατί «στόχος του είναι να κάνει το 4% του κόμματός του 14% και όχι να το εξαφανίσει»…

Οχι, στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται αν κάποια στιγμή, όσο αποκάλυπτε όλα αυτά δάκρυσε από συγκίνηση...


protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: