19.7.16

Έκαναν γρήγορα την ντροπή... καμάρι!...

 Τι ισχύει ή τι πρόκειται να ισχύσει στην χώρα μας στον χώρο των media επιχειρεί να αναδείξει με μία ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
 «Ζούμε σε μια...
χώρα που το κύριο προσόν για έναν που ζητάει τηλεοπτική άδεια είναι οι κουμπαριές με μέλη της κυβέρνησης», λέει, σχολιάζοντας ότι ήδη προηγείται εργολάβος που έχει δύο υπουργικές κουμπαριές. «Ζούμε σε μια χώρα που έναςυπουργός λίγες μέρες πριν εξετασθούν οι αιτήσεις για τις τηλεοπτικές άδειεςδιαφημίζει με συνέντευξη του, πόση καλή σχέση έχει με έναν επίδοξο καναλάρχη και πόσο περήφανος είναι που το αίτημα του για δικό του κανάλι υπογράφουν μόνο υπάλληλοι του υπουργικού του γραφείου! Και τέλος ζούμε σε μια χώρα που ότανλένε στον πρωθυπουργό “η λίστα των υποψηφίων καναλαρχών δεν μοιάζει με το τέλος της διαπλοκής και της ολιγαρχίας στην Ελλάδα”, εκείνος απαντά: “Είχατε καμιά εντύπωση ότι θα έρθουν ευαγή ιδρύματα να καταθέσουν ευγενικές προσφορές; Εγώ δεν έχω καμία τέτοια εντύπωση. Ούτε μας ενδιαφέρει στο τέλος-τέλος ποιοι θα είναι αυτοί οι οποίοι θα πάρουν τις άδειες”».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο προερχόμενος από τον χώρο της δημοσιογραφίας πολιτικός, υποστηρίζει ότι για τις τηλεοπτικές άδειες προηγούνται ‘ημέτεροι’ με λεφτά. Χωρίς να δικαιολογεί τους προηγούμενους, μάλιστα, υποστηρίζει ότι και εκείνοι τα ίδια έκαναν, με μία όμως σημαντική διαφορά. Ότι τους πήρε αρκετά χρόνια και ουδέποτε υπερηφανεύτηκαν για αυτό. «Αυτοί που σήμερα μας κυβερνάνε έκαναν γρήγορα την ντροπή… καμάρι!», καταλήγει…

 matrix24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: