15.12.15

Παπαδημούλης: Θα γεράσουν περιμένοντας…


...όσοι θέλουν να πέσει η κυβέρνηση...
«Όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να εμφανίσουν την κυβέρνηση ότι όπου νά 'ναι πέφτει, θα γεράσουν περιμένοντας. Τους συνιστώ να...
αλλάξουν τροπάριο», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM".


Σχολιάζοντας τη σημερινή ψηφοφορία των 13 προαπαιτούμενων μέτρων για την εκταμίευση της υποδόσης του 1 δισ., ο Δημήτρης Παπδημούλης εμφανίστηκε βέβαιος ότι το νομοσχέδιο θα εγκριθεί από τη Βουλή και πρόσθεσε ότι «τα πολύ δύσκολα είναι ήδη πίσω μας».

Ακόμη σχολίασε ότι θα πρέπει «να πάψουν τα πρωτοπαλίκαρα των σκληρών μνημονιακών πολιτικών, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να το παίζουν αντιμνημονιακοί».

Για το ενδεχόμενο ευρύτερων συναινέσεων επισήμανε: «Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση είπαν από την πρώτη στιγμή, ότι είμαστε ανοιχτοί για τη μέγιστη δυνατή συνεννόηση, θέλουμε διάλογο, είμαστε ανοιχτοί και για τη διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, είτε σε επιμέρους θέματα είτε και γενικά».

«Εμείς δεν παρακαλάμε κανέναν, η κυβέρνηση προχωράει, έχει σαφή εντολή, είναι σταθερή, έχει περισσότερους βουλευτές από αυτούς με τους οποίους κυβέρνησε ο κύριος Μητσοτάκης για χρόνια την Ελλάδα πριν 25χρόνια», κατέληξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: