3.12.15

Τα θύματα της Αίγινας, κάηκαν ζωντανά!...


Σοκ από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας...
Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας ότι τα δύο θύματα της Αίγινας δεν ήταν νεκρά όταν οι δράστες τους έβαλαν φωτιά.

Όπως...
προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 71χρονη και ο 44χρονος ανιψιός της είχαν βασανιστεί άγρια από τους δράστες, αλλά τα χτυπήματα που είχαν υποστεί δεν ήταν θανατηφόρα, με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο τα δύο θύματα είχαν τις αισθήσεις τους όταν οι δράστες τους έβαλαν φωτιά.

Η κηδεία των δύο θυμάτων θα τελεστεί σήμερα στις 12:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Αίγινα.

Την ίδια ώρα οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να ρίξουν φως στο μυστήριο του άγριου φονικού. Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι οι δράστες οδηγήθηκαν στο σπίτι στην Αίγινα από μία φήμη ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε κρυμμένες λίρες, με τους κακοποιούς να βασανίζουν τα θύματά τους για να τους πουν που βρίσκονται.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το εσωτερικό του σπιτιού ήταν άνω κάτω, ενώ η μπαλκονόπορτα ήταν σπασμένη και παραβιασμένη.

Αστυνομικοί που μετέχουν στην έρευνα θεωρούν πιθανό να ξυλοκοπήθηκαν άγρια και συνδέουν την εκδήλωση πυρκαγιάς στο εσωτερικό του σπιτιού με την προσπάθεια των εισβολέων να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη τους, κυρίως γενετικό υλικό. Εξετάζεται εάν κίνητρο του φόνου είναι η ληστεία ή εάν οι δράστες ήταν γνωστοί των θυμάτων και τα κίνητρα της δολοφονίας προσωπικά. Η 71χρονη ήταν συνταξιούχος και ο 44χρονος άνεργος οικοδόμος.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε μετά την κατάσβεση μικρής κλίμακας πυρκαγιάς βρέθηκαν νεκροί στο εσωτερικό της μονοκατοικίας η 71χρονη ιδιοκτήτρια και ο 44χρονος ανιψιός της που φιλοξενούνταν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: