24.12.15

Οι Τζεντάι επιστρέφουν σήμερα στα σινεμά...

Star WarsΕπιλογές σινεμά: Λήδα Γαλανού

«Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»

του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς.

Με τους Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Οσκαρ Αϊζακ, Ανταμ Ντράιβερ, Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ.

Η ιστορία της κλασικότερης ποπ saga επιστημονικής φαντασίας συνεχίζει από την...
«Επιστροφή του Τζεντάι», με τον πιο υπέροχο τρόπο: συναρπαστική, συγκινητική, διασκεδαστική για τους fans αλλά και τους νέους θεατές.

ODEON STARCITY, NOVACINEMA ODEON ΜΑΡΟΥΣΙ, STER ESCAPE ILION, VILLAGE MALL, VILLAGE ΠΑΓΚΡΑΤΙ, VILLAGE ΦΑΛΗΡΟ, VILLAGE PARK ΡΕΝΤΗ, VILLAGE ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΕΛΛΩ CINEMAX, ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΑΘΗΝΑΙΟΝ CINEPOLIS, ΒΑΡΚΙΖΑ, ΙΝΤΕΑΛ, ΝΑΝΑ CINEMAX, 3 ΑΣΤΕΡΙΑ, CINERAMA, GAZARTE, ΑΙΓΛΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΖΕΑ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, ΚΗΦΗΣΙΑ CINEMAX, ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΟΝΑΡ, ΟΝΕΙΡΟ ΡΕΝΤΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΣΙΝΕ ΑΝΟΙΞΙΣ, ΣΟΦΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Joy«Joy»

του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ.

Με τους Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντγκαρ Ραμίρες.

Νέα συνεργασία της «ομάδας» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ που τα τελευταία χρόνια, με το ίδιο πάνω-κάτω καστ, με τα «Οδηγός Αισιοδοξίας» και «American Hustle», οδηγήθηκε σ’ ένα οσκαρικό σερί. Πραγματική ιστορία μιας αυτοδημιούργητης Αμερικανίδας επιχειρηματία, ή το αμερικανικό όνειρο ως σαπουνόπερα. Με έμφαση στο καστ και στο στιλ.

EMBASSY NOVACINEMA ODEON, ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΑΒΑΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ODEON ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΔΑΦΝΗ, ODEON ΓΛΥΦΑΔΑ, NOVACINEMA ODEON ΜΑΡΟΥΣΙ, ODEON STARCITY, VILLAGE MALL, VILLAGE PARK ΡΕΝΤΗ, VILLAGE ΦΑΛΗΡΟ

«Το Μαργαριταρένιο Κουμπί»

του Πατρίσιο Γκουσμάν.

Ο μεγάλος Χιλιανός ντοκιμαντερίστας παρουσιάζει μια conceptual ταινία που αφηγείται την ιστορία της πατρίδας του με κοινό άξονα τη μνήμη του νερού.

Πανέμορφο, πανέξυπνο και συγκινητικό.

ΑΣΤΥ, ΠΤΙ ΠΑΛΑΙ

«Ατίθασες» της Ντενίζ Γκαμζέ Εργκιουβέν«Ατίθασες»

της Ντενίζ Γκαμζέ Εργκιουβέν.

Με τις Γκιουνές Σενσόι, Ελίτ Ισκάν, Ντογκά Σεϊνέπ Ντογκούσλου.

Ντεμπούτο της σκηνοθέτη από την Τουρκία, ήδη πολυβραβευμένο και η πρόταση της Γαλλίας για το Ξενόγλωσσο Οσκαρ. Η ιστορία πέντε κοριτσιών, αδελφών, που η καθεμιά με τον τρόπο της προσπαθεί ν’ αντισταθεί στη σύγχρονη, απαρχαιωμένη, πατριαρχική τουρκική νόρμα.

ΑΑΒΟΡΑ, ΔΙΑΝΑ, ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ, ΤΡΙΑΝΟΝ

«Ηλίθιος»«Ο Ηλίθιος»

του Γιούρι Μπίκοφ.

Με τους Αρτέμ Μπιστρόφ, Νίνα Αντιούχοβα.

Νέο ρωσικό πολιτικό σινεμά, στην ιστορία ενός ταπεινού υδραυλικού που θέλησε, κυριολεκτικά, να σώσει τον κόσμο, για να έρθει αντιμέτωπος με τη διαφθορά των αρχών και με ανθρώπους που δεν θέλουν να σωθούν.

Μετά τον «Λεβιάθαν», η επόμενη ταινία που εξόργισε το ρωσικό Υπουργείο Πολιτισμού.

«Carol», ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ, ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ, ΔΙΑΝΑ


Δείτε περισσότερες επιλογές, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: