11.12.15

Το "Τρίο Κιτάρα"...

Χουδαλάκης, επαναστάτης ποπολάρος,  δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του (ε, και να του ρίξει καμιά φάπα ο Χατζηνικολάου, φιλικό και συναδελφικό νόημα θα έχει)...
Καλά, αυτά που μας λες (περί δημοσιογραφίας), αγγίζουν το τέλειο, αλλά δεν είναι έτσι, είπε ο Γιάννης Λοβέρδος  στον Γ. Χουδαλάκη, ο οποίος μόλις είχε διακηρύξει την πίστη και την αφοσίωση του δημοσιογραφου, στην αλήθεια. Του δημοσιογράφου, που δεν είναι υπάλληλος.
Ο Ακης Παυλόπουλος, με...
το σύνηθες στωικό του ύφος, παρακολουθούσε την διάλεξη, αποφεύγοντας  να πάρει μέρος στους παλικαρισμούς.
Ο Χουδαλάκης συνέχισε με τις εξαιρέσεις του κανόνος: Τους δημοσιογράφους που γεμίζουν το πουγγί τους με μεθόδους και τρόπους, επιεικώς υπόπτους. 
Και τέλος, έκλεισε με τον Κώστα Καραμανλή (που κόλλαγε αυτό? Ισως με τους νταβατζήδες, τους οποίους δεν έχει υπηρετήσει ποτέ ο Χουδαλάκης). Ο πρώην πρωθυπουργός, δέχθηκε αήθεις επιθέσεις, είπε. Ενας λαοπρόβλητος ηγέτης, που είχε αντίπαλο τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος ακόμα και με σπασμένα πόδια, μέσα στο γήπεδο, δεν μπορούσε να τον νικήσει. 
Ρε γίγαντα της πολιτικής σκέψης και ανάλυσης, το 2009, ποιος τον κέρδισε τον Καραμανλή? Ή μπας και δεν είχαμε εκλογες?...

Δεν υπάρχουν σχόλια: