10.12.15

Αλεξιάδης προς Παππού: Όταν είναι να λέτε ψέματα για μένα...


 ... να με φωνάζετε στο δελτίο.
Παππούς: Τι είπα και σας χάλασε την διάθεση?...

Οικονομέας και Καμπουράκης μπήκαν στη μέση να σώσουν την κατάσταση. Αλλά...

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την μέγκα κόντρα...

Μέγκα κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, και του δημοσιογράφου του MEGA, Γιώργου Παππού.
Ο Αλεξιάδης, με τηλεφωνική του παρέμβαση στους Οικονομοκαμπουράκηδες, κατηγόρησε ανοικτά τον Παππού  ότι παίζει συγκεκριμένα πολιτικά παιχνίδια, καθώς...
μιλάει για επιβαρύνσεις σε πολίτες.
"Κύριε Παππού εχετε διαψευστεί σε πολλά από αυτά που έχετε προβλέψει, όπως τα ανείσπρακτα ενοίκια", του είπε. 

Ο δημοσιογράφος του απάντησε, πως, «για τα ανείσπρακτα, τι είπα και σας χάλασε τη διάθεση; Φέρατε ρύθμιση και μετά τη διορθώσατε».

«Ζήτησα να είναι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στην εκπομπή» είπε ο Αλεξιάδης και του επιτέθηκε ξανά, λέγοντας, πως, «εσείς λέτε ψέματα για για μένα χωρίς να είμαι παρών. Όταν είναι να λέτε ψέματα για μένα να με φωνάζετε στο δελτίο».

«Εγώ με τα ΜΜΕ θα έχω καθαρή σχέση» πρόσθεσε ο υπουργός. «Όταν υπάρχει παραπληροφόρηση θα βγαίνω να το λέω. Από την επομενη βδομάδα στη Βουλή θα λέω ονόματα. Δεν απαντήθηκε η παραποίηση που έκανε το δελτίο σας και ο Γιώργος Παππούς. Στο θέμα των αποδείξεων λέω για νομοτεχνική ρύθμιση. Μην προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε».

«Εγώ να δικαιολογηθώ;», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος και ζήτησε από τον υπουργό να εξηγήσει τι σημαίνει η φράση «νομοτεχνική βελτίωση για τη συλλογή αποδείξεων και το 2015».

«Έχετε διαψευστεί σε πολλά από αυτά που λέγατε» του επεσήμανε ο Τρύφων και σε άλλο σημείο της κόντρας του είπε: "Αλλο η δημοσιογραφία, άλλο η πολιτική". 
"Βλέπετε πολιτικές σκοπιμότητες", τον ρώτησε ο Παππούς, με τον Αλεξιάδη να του απαντάει: Φαντάσματα βλέπω... 
Οικονομέας και Καμπουράκης μπήκαν στη μέση να σώσουν την κατάσταση. Αλλά...
Δείτε το Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: