31.5.15

Οργή στα social media για τον «αμετανόητο» Χρύσανθο…

Ακόμη και όσοι τελευταίοι είχαν την απορία γιατί έχασαν τις εκλογές Νέα Δημοκρατία και Σαμαράς, αλλά και γιατί, ο πρώην πρωθυπουργός και μεγάλος χαμένος των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, δεν…
έχει συνειδητοποιήσει μέχρι και σήμερα τι συνέβη, η σημερινή συνέντευξη του Χρύσανθου Λαζαρίδη στην εκπομπή «Ακραίως» (ΣΚΑΙ), τους έδωσε την απάντηση.

Ήταν το πρακτικό αποτέλεσμα της νοοτροπίας Λαζαρίδη, χωρίς μισή συγγνώμη προς τους Έλληνες, και με ρητορική περίπου “παγκοσμίου φαινομένου” για τη διακυβέρνηση Σαμαρά, είναι η πολιτική συρρίκνωση της Νέας Δημοκρατίας, που από το 2009 μέχρι και σήμερα, θυμίζει μικρό κόμμα… τσέπης, και όχι φυσικά μεγάλη παράταξη.

Οι απόψεις που διατύπωσε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης προκάλεσαν οργή στον μέσο τηλεθεατή. Και η οργή αυτή αποτυπώθηκε στα social media, στο Twitter και στο Facebook, εκεί όπου κάθε ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μπορεί να εκφραστεί αυθόρμητα. Και χωρίς να φιλτράρει κανείς την άποψή του.

Μια ματιά να έριχνε κανείς, ειδικά στο Twitter , την ώρα που μιλούσε το alter ego του Αντώνη Σαμαρά, θα καταλάβαινε γιατί ο Χρύσανθος Λαζαρίδης έκανε σήμερα… ευτυχισμένο τον Αλέξη Τσίπρα…

πηγη: ysterografa

Δεν υπάρχουν σχόλια: