30.5.15

Στα Χανιά το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox...

Στα Χανιά το κρουαζιερόπλοιο Celebrity EquinoxΔείτε τις φωτογραφίες...
Στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα, πρώτη φορά για το 2015, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox της πολυβραβευμένης...
εταιρείας διαχείρισης κρουαζιεροπλοίων Celebrity Cruises (μέλους του Ομίλου Royal Caribbean International).Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 2.910 επιβάτες και 1.230 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 8:00 προερχόμενο από την Σαντορίνη και θα αναχωρήσει στις 17:00 με προορισμό την Βαρκελώνη. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο που θα προσεγγίσει στο λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων για την τουριστική περίοδο του 2015, ενώ θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Σούδας άλλες 2 φορές.

Με αφορμή τον πρώτο κατάπλου για το 2015 του πολυτελούς κρουαζιεροπλοίου  στο λιμάνι της Σούδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κ. Κώστα Μπροκαλάκη με τον καπετάνιο του πλοίου,  τον οποίο καλωσόρισε στο λιμάνι της Σούδας και στα Χανιά και του επέδωσε αναμνηστική πλακέτα και ενημερωτικό υλικό για τα Χανιά, ενημερώνοντας τον παράλληλα για τις παρεμβάσεις και βελτιώσεις στο λιμάνι της Σούδας. Ο καπετάνιος ευχαρίστησε για την υποδοχή και εξέφρασε τις άριστες εντυπώσεις του από τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Λιμένα της Σούδας. 

Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεγάλης κατηγορίας και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά και για τις τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτει. 

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, αλλά και όλη η σειρά κρουαζιερόπλοιων της κατηγορίας Solstice Class της Celebrity Cruises, προσφέρουν το μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο ανά επιβάτη, προσφέροντας ανέσεις στους επιβάτες χωρίς απολύτως κανένα συνωστισμό στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αντίστοιχα κρουαζιερόπλοια των ίδιων διαστάσεων (320–330 μέτρων μήκους) φιλοξενούν σχεδόν διπλάσιους επιβάτες και αυτός είναι ένας από τους λόγους της προτίμησης υψηλού εισοδηματικού επιπέδου επιβατών στα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας.  

Αν και σύγχρονο, ναυπηγήθηκε το 2009, το κρουαζιερόπλοιο έχει ανακαινισθεί πρόσφατα δίνοντας έμφαση στην επιπλέον πολυτέλεια των κοινόχρηστων χώρων καθώς διαθέτει αληθινό γκαζόν στο ανώτερο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου για χρήση των επιβατών, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ κλπ.

Θεωρείται δε από τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον κρουαζιερόπλοια διεθνώς, καθώς παράγει ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα, διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα ανακύκλωσης κλπ. 

 flashnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: