31.5.15

Στόχος η 11η Ιουνίου...

Με στόχο να βγει ξανά στον αέρα η ΕΡΤ ως τις 11 Ιουνίου 2015 ξεκίνησε να δουλεύει το ΔΣ της εταιρείας μαζί με τους πρώτους εργαζόμενους που πέρασαν το κατώφλι του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ την περασμένη Πέμπτη. 

Η...
γενική συνέλευση των εργαζομένων είχε επεξεργαστεί εδώ και καιρό ένα σχέδιο επαναφοράς του δελτίου και των ενημερωτικών εκπομπών στη ΝΕΤ, εκτιμώντας πως χρειάζονται 4-7 μέρες για τη μετάδοση του σήματος. Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ενός μηχανισμού παραγωγής για τον ενημερωτικό τομέα, την αλλαγή των λογοτύπων και των σκηνικών.

Ο Νίκος Μιχαλίτσης, ο Ευάγγελος Λουρίδας και ο Γιώργος Γιουκάκης είναι οι τρεις πρώτοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που έκαναν την αίτηση επαναφοράς στην εταιρεία. Με την υπογραφή της αίτησης διαφώνησε η ΠΟΣΠΕΡΤ, υποστηρίζοντας πως «σύμφωνα με το άρθρο 14 παράγραφος 1 του Νόμου 4324/2015 προβλέπεται ρητά η αναβίωση της σύμβασής μας χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση». Με κοινή υπουργική απόφαση, που θα εκδοθεί άμεσα από τους υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών, θα ρυθμίζεται η διαδικασία μισθοδοσίας των εργαζομένων, η οποία τέθηκε σε ισχύ με νόμο από τις 29 Απριλίου...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: