31.5.15

Παπαδημούλης: Στηρίζω την κυβέρνηση και τον Βαρουφάκη...

Παπαδημούλης: Αν γίνουν εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει όχι 36 αλλά 45%
-Για την Ελενα Παναρίτη ότι ήταν να πω, το είπα χθες.
-Αν γίνουν εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει όχι 36%, αλλά 45%...
Οτι ήταν να πω για την Ελενα Παναρίτη, το είπα χθες, τόνισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στο πρωινό του MEGA. Aυτό που έχει σημασία σήμερα, είναι η...
επίτευξη και η ψήφιση της συμφωνίας της χώρας με τους δανειστές, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε, πως, «αμέσως μετά και το θέμα αυτό (της τοποθέτησης Παναρίτη στο ΔΝΤ) και άλλα θα εξεταστούν συλλογικά προκειμένου να βελτιώνουμε τα πράγματα. Το πρόβλημα παραμένει εκ των πραγμάτων».

Οσον αφορά τα όσα είπε ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς, περί "κομματικής πειθαρχίας", ο Δ. Παπαδημούλης δήλωσε, πως, «υπάρχουν κανόνες για το κόμμα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα αλλά δεν νομίζω πως θα χρειαστεί η εφαρμογή τους». Και εμφανίστηκε βεβαιος, πως, η συμφωνία με τους εταίρους «αν και όταν η κυβέρνηση την εισηγηθεί» θα υπερψηφιστεί για λόγους πολιτικής ευθύνης και πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως, όποιος θεωρεί οτι η ύπαρξη διαφορετικών απόψεων στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ρήξη, ή πτώση της κυβέρνησης και αριστερή παρένθεση, «δεν ξέρει τι του γίνεται», ενώ για το ενδεχόμενο να υπάρξουν διαρροές και απώλεια της δεδηλωμένης, είπε: «Είναι προφανές πως αν συμβεί κάτι τέτοιο- που δεν το θεωρώ πιθανό- τότε ο πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένος να πάρει πολιτικές πρωτοβουλίες ζητώντας επαναβεβαίωση της λαϊκής εμπιστοσύνης- τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει όχι 36 αλλά 45%».

Ο Χασαπόπουλος ξαναπήγε την κουβέντα στο θέμα Παναρίτη και ρώτησε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης του κ. Βαρουφάκη. 

Ο Παπαδημούλης, απάντησε, λέγοντας, πως, "εγω στηρίζω την κυβέρνηση και όλα τα μέλη της, την ώρα μάλιστα που δίνουν μια μεγάλη μάχη (με τους δανειστές)"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: