31.5.15

Δένδιας: Η ΝΔ κινδυνεύει να γίνει ΠΑΣΟΚ...

Δένδιας: Η ΝΔ κινδυνεύει να γίνει ΠΑΣΟΚ - Media
«Ελπίζω να μην συμβεί στη Ν.Δ. αυτό που συνέβη με το ΠΑΣΟΚ», είπε ο Νίκος Δένδιας στο MEGA και πρόσθεσε, πως, αν συνεχίσει να...
πορεύεται στην κοινωνία μόνο με μια τακτική δικαίωσης, η Νέα Δημοκρατίας αντιμετωπίζει σοβαρότατο κίνδυνο περαιτέρω συρρίκνωσης.

Aνεφερε δε, πως, όταν ένα κόμμα χάσει τις εκλογές πρέπει να ξεκινήσει διάλογος για τα αίτια και τα όργανα να έχουν αποφασιστική αρμοδιότητα.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στην οικονομία, ο βουλευτής της Ν.Δ. δηλωσε οτι το συνεχιζόμενο «σκοτσέζικο ντους με τη διαπραγμάτευση» έχει οδηγεί στο κλείσιμο 60 επιχειρήσεις κάθε μέρα, ενώ τόνισε ότι ούτε το κράτος, ούτε και οι πολίτες έχουν χρήματα. «Αυτή η ιστορία με την συμφωνία πρέπει επιτέλους να τελειώνει», συμπλήρωσε.

Ως προς τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στη συμφωνία με τους δανειστές, ανέφερε ότι η Ν.Δ. επί της αρχής πρέπει να στηρίξει μία συμφωνία, αλλά επί των άρθρων οφείλει να καταγγείλει μία φοροεπιδρομή.

«Εάν η κυβέρνηση μετατρέψει σε "ψήφο εμπιστοσύνης" την ψήφο για την συμφωνία, τότε η Ν.Δ. δεν μπορεί να την ψηφίσει», διευκρίνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: