30.5.15

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στην Καλαμαριά...

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στην ΚαλαμαριάΣε 18 ανέρχονται οι παραγωγοί που κάθε Δευτέρα, από την 1η Ιουνίου έως και το τέλος του καλοκαιριού, θα στήνουν τους πάγκους τους στην πλαζ Καλαμαριάς και...
θα διαθέτουν απευθείας τα προϊόντα τους στους καταναλωτές, σε τιμές χαμηλότερες ως και 20% και με την ποιότητα να είναι η πιο υψηλή, όπως τόνισε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, η εθελόντρια της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Καλαμαριάς, Αιμιλία Τερζοπούλου.

Μεταξύ των προϊόντων που θα διατίθενται κάθε Δευτέρα από τις 5 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ, συμπεριλαμβάνονται τα εξής: λαχανικά, λάδι, φρούτα, αυγά, ελιές, προϊόντα μελιού, τυροκομικά και μαρμέλαδες.

Όπως επισήμανε η ίδια, είναι η τέταρτη χρονιά φέτος που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη δράση και οι παραγωγοί είναι μεν ευχαριστημένοι με την κίνηση που καταγράφεται, ωστόσο καλούν τον κόσμο να στηρίξει επιπλέον την προσπάθεια που καταβάλλεται, κυρίως για δικό τους όφελος. Μεταξύ άλλων, η κ. Τερζοπούλου υπογράμμισε ότι όταν μαζεύονται οι πάγκοι, συγκεντρώνονται και τα εναπομείναντα προϊόντα, τα οποία και διατίθενται δωρεάν σε 12 οικογένειες της Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: