9.12.10

Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στην Παιανία...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Εθελοντική Αιμοδοσία, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 στο Παλαιό Δημαρχείο Παιανίας...
Ο Δήμος Παιανίας θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την υγεία και την εθελοντική προσφορά, πραγματοποίησε την ένατη Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010, αφού έχουν ήδη πραγματοποιηθεί επιτυχώς οκτώ αιμοδοσίες... (18/3/07, 4/11/07, 13/4/08, 12/10/08, 12/5/09, 11/10/09, 25/4/10 και 5/12/10).Το συνεργείο του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ» βρέθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο, από τις 9:00 έως τη 1:00 το μεσημέρι και προσέφερε τις υπηρεσίες του στους εθελοντές αιμοδότες που θέλησαν να δώσουν ένα μήνυμα ζωής, αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας.
Και αυτή τη φορά η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού προσετέθησαν νέοι Εθελοντές με αποτέλεσμα να ενισχύσουμε με περισσότερες φιάλες την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας .
Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης –αιμοδότης και ο ίδιος- ευχαρίστησε όλους όσους με την διαρκή εθελοντική προσφορά τους χαρίζουν με το αίμα τους ζωή στον συνανθρώπους μας και δήλωσε ότι ο στόχος μας παραμένει να είναι κάθε οικογένεια και αιμοδότης! Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο κυρία Ζωή Αγγελοπούλου η οποία ανέλαβε και έφερε εις πέρας για ακόμη μια φορά με μεγάλη επιτυχία την διοργάνωση και πραγματοποίηση της πιο πάνω εκδήλωσης, καθώς επίσης και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ», που στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά μας.
anatolikiattikinews.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: