31.12.10

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην «Κιβωτό του Κόσμου»...


Ο Πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου και η σύζυγός του κυρία Αντα Παπανδρέου, επισκέφθηκαν σήμερα τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του συναντήθηκαν με... τον υπεύθυνο της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρα Αντώνιο και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες και το έργο που επιτελούν. Στη συνέχεια, άκουσαν από τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Αμέσως μετά, ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε σήμερα εδώ, στην «Κιβωτό», με τα παιδιά, με τον πατέρα Αντώνιο, για να
στείλουμε ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Ένα μήνυμα αλληλεγγύης, ένα μήνυμα προσφοράς στο συνάνθρωπό μας, ένα μήνυμα θαλπωρής και αγάπης, προστασίας και ασφάλειας απέναντι σε κάθε αποκλεισμό, σε κάθε ρατσισμό, σε κάθε μορφή βίας. Για να φτιάξουμε αυτή τη χρονιά που έρχεται
μια καλύτερη κοινωνία, δικαιοσύνης και ανθρωπιάς. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, σε όλους τους εθελοντές, για τα παιδιά, που βλέπω ότι είναι πολύ χαρούμενα. Χρόνια σας πολλά. Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά της πατρίδας, σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: