30.12.10

Θλίψη στον …ανδρικό πληθυσμό της Θεσσαλίας


Στις … λεπτομέρειες κρίθηκε η επιλογή του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για την θέση της Υπερπεριφερειάρχη Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Από την στιγμή που έμπαινε … ασυμβίβαστο καταγωγής, ο Φώτης Χατζημιχάλης πήγαινε για …άλλες Πολιτείες και στην «μάχη» έμειναν οι δύο
Περιφερειάρχες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Η «μονομαχία» της Πόπης Γερακούδη, με την Κατερίνα Διαμαντοπούλου, ανέδειξε με …άγνωστα κριτήρια του Πρωθυπουργού, ως νικήτρια την πρώτη σκορπώντας … θλίψη στον … ανδρικό πληθυσμό της νέας Υπερπεριφέρειας, αφού είναι … φανερό ότι με… ανδρικά κριτήρια η κ. Διαμαντοπούλου υπερτερούσε…

Αδιάψευστος μάρτυρας τα δεκάδες τηλεφωνήματα και e-mail αγανάκτησης που δέχθηκε το trikalanews.gr μετά την δημοσιοποίηση της επιλογή του κ. Παπανδρέου.

Πάντως σε επικοινωνία που είχαμε με τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό , από την …χροιά της φωνής του, φάνηκε ότι και αυτός … ψηφίζει … Στερεά Ελλάδα.

Ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τηλεφώνησε στην νέα Υπερπεριφερειάρχη Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Πόπη Γερακούδη και στην σύντομη συνομιλία τους της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και της ξεκαθάρισε πως θα είναι στο πλευρό όλων των Θεσσαλών.
www.trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: