31.12.10

Δεν τους "ήθελε" η τύχη - Πήγαν για πόκερ αλλά συνελήφθησαν!...


Τσακωτοί έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 15 Ηρακλειώτες από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του ΤΑΕ ηλικίας 42, 28, 23, 32, 21, 35, 22, 25, 25, 32, 30, 33, 29, 36, 32 ετών καθώς κι ένας 25χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του Ν. Περί Παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα, μετά... από αξιοποίηση πληροφοριών για διενέργεια τυχερού παιγνίου σε καφέ- μπαρ ο ιδιοκτήτης του οποίου δνε είχε την απαιτούμενη άδεια, έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος, με αποτέλεσμα οι συλληφθέντες να πιαστούν στα πράσα την ώρα που έπαιζαν πόκερ με χρήματα και μάρκες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πρώτου ορόφου.

Κατασχέθηκε το συνολικό ποσό των 7.310 ευρώ ενώ οι μάρκες, τα χαρτιά και τα χρήματα κατασχέθηκαν.

"Πράσινο τραπέζι" και στο Ρέθυμνο

Εν τω μεταξύ συλλήψεις για παράνομο τζόγο είχαμε και στο Ρέθυμνο, σήμερα το πρωί. Στην οδό Κονδυλάκη στο Ρέθυμνο, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, εννέα Ρεθυμνιώτες και μία αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας, 24, 45, 43, 26, 24, 23, 55, 22, και 19 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν για Αντίσταση κατά των Αστυνομικών, παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων, Κέντρων διασκέδασης και όμοιων καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ελέγχων για παράνομο τζόγο (ως είθισται άλλωστε αυτήν την περίοδο), οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο σε καφενείο. Εκεί εντόπισαν "πράσινο τραπέζι" όπου οι συμμετέχοντες έπαιζαν ζάρια. Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο ζευγάρια ζαριών καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.290 ευρώ.

Επίσης κατά την είσοδο των Αστυνομικών στο κατάστημα, ανωτέρω 45χρονος και 43χρονος προέβαλαν σθεναρή αντίσταση προκειμένου να ματαιώσουν τον επικείμενο έλεγχο.
www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: