31.12.10

Τέλος το 10 με 1, επιστροφή Καραμεροχαριτάτων στο 7-10


Αντίστροφα τον χρόνο μετρούν το δίδυμο Καραμέρος – Χαριτάτος του ΑΝΤ1, αφού πλέον θεωρείται ειλημμένη απόφαση η κατάργηση από την επόμενη σεζόν της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο νέος COO του ομίλου, Αλεξάντερ Χόλαντ στην...
προσπάθειά του να συρρικνώσει το budget αποφάσισε να ανατρέψει τις συνήθειες χρόνων. Έτσι μετά την κατάργηση του «Πρωινού καφέ», ενός προγράμματος που γεννήθηκε στον ΑΝΤ1, ήρθε η ώρα να μπει οριστική ταφόπλακα στη ζώνη 10 με 1 που είναι ταυτισμένη με την ψυχαγωγία. Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τις επιδόσεις του διδύμου ενδέχεται να επισπεύσουν τις διαδικασίες, οι οποίες εκτός απροόπτου προβλέπουν ότι από τη νέα σεζόν, σε αυτή τη ζώνη θα τοποθετηθούν ελληνικές σειρές ή ξένες, ανάλογα τις συνθήκες, αφού έχει διαπιστωθεί ότι κάνουν μεγαλύτερα νούμερα, με μηδενικό κόστος. Ακόμη όμως και τα ίδια νούμερα να επαναληφθούν, ο Αλεξάντερ Χόλαντ θεωρεί ότι θα είναι κερδισμένος, μιας και δεν θα του κοστίζει τίποτα!
Τώρα ως προς το πρωινό δίδυμο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα μετακινηθούν στο 7 με 10, είτε αντικαθιστώντας τον Γιώργο Παπαδάκη που το συμβόλαιό του λήγει, στις 31.12.2011 είτε θα τον ενισχύσουν. Το πιθανότερο σενάριο είναι το πρώτο, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση από το κανάλι του Αμαρουσίου να του ανανεώσει το συμβόλαιο.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: