12.6.09

Δικαστικό ΟΚ για τη δεύτερη υιοθεσία...

Παρά την αρχική άρνηση δικαστηρίου του Μαλάουι στο αίτημα της Μαντόνα για δεύτερη υιοθεσία παιδιού από την αφρικανική αυτή χώρα, ήρθε το Ανώτατο Δικαστήριο να εκδώσει θετική για την βασίλισσα της pop απόφαση.
Η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, η οποία απέρριπτε την αίτηση για υιοθεσία της τετράχρονης Μέρσι Τζέιμς (Chifundo «Mercy» James) τον Απρίλιο του 2009, είχε ληφθεί με το σκεπτικό ότι οι γονείς που θα την αναλάβουν θα έπρεπε να είναι κάτοικοι του Μαλάουι για τουλάχιστον 18 μήνες.
Ωστόσο για...



τον πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου βάρυνε υπέρ της Μαντόνα το ενδιαφέρον που έχει δείξει η σταρ για τα ορφανά παιδιά του Μαλάουι και η προοπτική μιας καλύτερης ζωής για την 4χρονη κοντά στην «πλούσια-λευκή γυναίκα», όπως αποκαλούν την Μαντόνα στο Μαλάουι.

Η μικρή Μέρσι ζει σε ορφανοτροφείο του Μαλάουι, καθώς η βιολογική της μητέρα πέθανε μετά τη γέννα. Η 50χρονη Μαντόνα η οποία ήταν άγνωστη στο Μαλάουι πριν υποβάλλει την αίτηση της υιοθεσίας, έχει ήδη δύο παιδιά τον 12χρονο Λουρντς και τον 8χρονο Ρόκο.

Η 50χρονη σταρ, βρέθηκε στην αφρικανική χώρα τον Μάρτιο για τη δεύτερη υιοθεσία, εν μέσω αντιδράσεων της κοινής γνώμης ότι παρακάμπτει τους νόμους του Μαλάουι προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της.
Πηγή BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια: