30.6.09

Η ιδιωτική παραλία του Σταύρου Ψυχάρη που κυβερνάει αυτό τον τόπο

Από troktiko


ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ BLOGS...
Είναι το σπίτι πρόκληση του Σταύρου Ψυχάρη. Του ανθρώπου που κυβερνάει αυτό τον τόπο και απαίτησε να γίνεται άρση απορρήτου στα blogs. Ο Γιώργος Σανιδάς υπάκουσε στην εντολή και έκανε την γνωμοδότηση. Τώρα το παιχνίδι χοντραίνει. Είναι μια μάχη απέναντι στο κατεστημένο.
Να το πούμε και στην γλώσσα μας; Θα μας .... μια μάντρα! Άντε ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Ένα blog θα κλείνετε; Δέκα θα ανοίγουν. Από...


εδώ και πέρα θα γράφουμε για τους Σπυροπούλου-Βασιλάκο που είναι οι κρατικοδίαιτοι της ΕΡΤ και υπάλληλοι του ΔΟΛ για την ψηφιακή Ελλάδα, Σ.Ψυχάρη που προκάλεσε με το ψευδές δημοσίευμα του και την διασπορά ψευδών ειδήσεων στο θέμα Ερντογάν, Μάκη Κουρή που ανέστησε τον Μichael Jackson στο "Παρόν" και βέβαια η δίωξη αν μπει στο λούκι να κάνει κανένα αστείο για άρση απορρήτου.

Όλο το διαδίκτυο την στήριξε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Τώρα όμως τα πράγματα χοντραίνουν. Και επαναλαμβάνουμε εμείς τουλάχιστον δεν κλείνουμε. Μακάρι να γίνει άρση απορρήτου για να δούμε ποιοι θα έχουν το θράσος να πάνε στην εισαγγελία έναν blogger. Μεγαλύτερη διαφήμιση δεν γινόταν.
Είναι ένας πόλεμος που ΜΟΝΟ στην Ελλάδα γίνεται. Στην εξαρτημένη δικαιοσύνη. Blogs εναντίον δημοσιογράων και συστήματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: