29.6.09

Θεός και ψυχή του...


Αμετανόητος και αλαζών.
Δεν φτάνει που τα' κανε , άντε μην πούμε τι, μου..σκεμα, έχει το θράσος 2 μέρες πριν πάει σπιτάκι του να λέει ότι δικαιώθηκε εκ των πραγμάτων. Κι όχι μόνον. Κι αν έκανε και κανένα λάθος αυτό μόνο...

ο Θεός το γνωρίζει!
Εισαγγελέας υπάλληλος της Κυβέρνησης ο Σανιδάς, 2 μέρες πριν αποχωρήσει μίλησε με τους δημοσιογράφους. Όπως διαβάζουμε στο PRESSMME:
Στην συζήτηση που είχε μαζί τους είπε πολλά...
«Πεποίθησή μου είναι ότι η θέση μου αυτή δικαιώθηκε εκ των πραγμάτων και κατά πάντα. Πιστεύω ότι έκανα ό,τι ήταν σωστό και αν κάπου έχω κάνει λάθος, μόνο ο Θεός το γνωρίζει. Ενήργησα πάντα με γνώμονα τη συνείδησή μου και το νόμο» είπε χαρακτηριστικά. Ποιόν Θεό εννοεί ο Γ. Σανιδάς; Τον δικό του. Ή μήπως όταν εννοεί ότι ο θεός μπορεί να τον κρίνει όσον αφορά τα λάθη του εννοεί ότι η κοινωνία στην οποία περιλαμβάνονται νομομαθείς με περισσότερες γνώσεις από το Γ. Σανιδά δεν μπορούν να γνωρίζουν αν ο τελευταίος υπέπεσε σε βαρύτατα δικαστικά ολισθήματα κατά τη διάρκεια της θητείας του; Είναι απλό ερώτημα, όπως και η απλή διαπίστωση ότι όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί κρίνονται από τους πολίτες και βέβαια τους φορολογούμενους. Αυτό μάλλον το αγνοεί ο Γ. Σανιδάς που και την ύστατη ώρα εμφανίζεται αμετανόητος και αλαζόνας απέναντι σ΄αυτούς που του πληρώνουν τους μισθούς και θα του πληρώνουν και τη σύνταξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: