4.8.20

Και η Μαρέβα «ευνοημένη» από τον ανασχηματισμό...

Πώς τα φέρνει η ζωή! Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με δύο συνεργάτιδές της να περιλαμβάνονται στον ανασχηματισμό. Ίσως και φίλες της...


Πρόκειται για την Ζωή Ράπτη που αναλαμβάνει υφυπουργός Υγείας, υπεύθυνη για την ψυχική υγεία αλλά και την Βίκυ Λοΐζου, νέα Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης.

Και οι δύο, μέλη της Women Act, μιας οργάνωσης που πρωτοστατεί η Μαρέβα Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη, ενώ από τα ιδρυτικά μέλη είναι η Μαίη Ζαννή, πρώην σύντροφος του Κώστα Μπακογιάννη (με την οποία έχει ένα παιδί). Η οργάνωση μάλιστα χαιρέτησε με ανάρτησή της στο Instagram την ανάληψη κυβερνητικών θέσεων από τα δύο της μέλη.


Τελικά, οι φιλίες στις οικογένειες αυτές φέρνουν γούρι…

Εκτός και εάν η σύζυγος είπε και ένα καλό λόγο στον πρωθυπουργό...

Και στη φωτογραφία που ακολουθεί η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη σε εκδήλωση της Women Act Greece στην Καβάλα (instagram):






Λίγα λόγια για την Women Act:

Όπως αναφέρεται: «Η Women Act είναι μια μη κυβερνητική και, κυρίως, μη κομματική οργάνωση που διεκδικεί το δικαίωμα των γυναικών στις ίσες ευκαιρίες. Σκοπός της οργάνωσης είναι η ενδυνάμωση των γυναικών έτσι ώστε να αναπτύξουν πλήρως τις κοινωνικές, πολιτισμικές, πολιτικές, οικονομικές και επιχειρηματικές δυνατότητές τους. Για το λόγο αυτό, υποστηρίζει γυναίκες από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και όλα τα κοινωνικά στρώματα»...

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: