31.8.20

Νέος «τσάρος» ο Χαρίτσης;...

Μπορεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να έχει αναλάβει ασμένως τα καθήκοντα του τομεάρχη Οικονομικών, προκειμένου και τη «συνέχεια» στο υπουργείο να παρακολουθεί, αλλά και την «κληρονομιά» της οικονομικής πολιτικής της...
κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπίζεται, όμως η σχεδιαζόμενη υπέρβαση της επετηρίδας στην Κουμουνδούρου φέρνει άλλο πρόσωπο στο προσκήνιο. 

Ο λόγος για τον Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί από  τον Αλέξη Τσίπρα σε κορυφαία οικονομική θέση του κόμματος, όταν ο πρώην πρωθυπουργός ανακατέψει την εσωκομματική τράπουλα. 

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη διάχυτη ικανοποίηση που επικρατεί στην Κουμουνδούρου για τον τρόπο που επιτελεί τα καθήκοντά του, θα κατευθυνθεί σε κορυφαίο «παραγωγικό» χαρτοφυλάκιο, καθώς τα λεγόμενα «παραγωγικά υπουργεία» είναι εκείνα που τού ταιριάζουν περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. 

Η επόμενη θέση που θα αναλάβει θα είναι μόνο η αρχή της κομματικής του αναβάθμισης, αφού γενικώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προορίζει για «θέσεις-κλειδιά» τον Αλέξη Χαρίτση...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: