30.9.15

Το απόγευμα επιστρέφουν οι «ερυθρόλευκοι»...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΌπως ήταν γνωστό, η αποστολή του Ολυμπιακού δεν αναχώρησε από το Λονδίνο μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με... πληροφορίες, οι Πειραιώτες αναμένεται να φτάσουν το απόγευμα (στις 17:00) στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να τύχουν αποθεωτικής υποδοχής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με την άφιξη των νταμπλούχων Ελλάδας ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας θα μεταβούν στου Ρέντη, όπου όσοι έπαιξαν χθες κόντρα στους Λονδρέζους θα κάνουν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι αναμένεται να προπονηθούν κανονικά, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων).

Εν όψει του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ιντέγε Μπράουν, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Σίλβα και στη θέση του πέρασε ο καθοριστικός τελικά Φινμπόκανσον, αφού ο Νιγηριανός επιθετικός ένιωσε τράβηγμα στους προσαγωγούς.

 sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: