30.9.15

Μυθικό πριμ από τον Μαρινάκη για τη νίκη επί της Αρσεναλ-Ζήτω ο Ολυμπιακός...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε όπως ήταν φυσικό έντονα τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρσεναλ στο Λονδίνο με σκορ 3-2.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατέβηκε στα αποδυτήρια και...

αφού μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε πριμ 250,000 ευρώ σε όλη την ομάδα για την τεράστια επιτυχία, προκαλώντας ακόμη μια έκρηξη ενθουσιασμού στους πρωταγωνιστές.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο πέταλο που βρίσκονταν οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες του Emirates και πανηγύρισε μαζί τους το διπλό ενώ λίγο αργότερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» έκανε λόγο για τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας.

«Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού. Έδωσα συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Ήταν προετοιμασμένοι και τα κατάφεραν. Τα καλύτερα έρχονται. Οι παίκτες έχουν μεγάλο ταλέντο και θέλει χρόνο για να βρεθούν μεταξύ τους στο γήπεδο. Είναι νωρίς ακόμα για το ελληνικό Πρωτάθλημα και πρέπει να ξεχάσουμε τη σημερινή νίκη. Έχουμε μάθει στα δύσκολα, έχουμε μάθει με αυτά. Ο αγώνας μας θα δικαιωθεί. Εμείς δίνουμε τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο.Ένα ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας που βρέθηκε κοντά μας και τους δώσαμε μεγάλη χαρά. Και σε αυτούς και σε όλους τους Έλληνες. Ζήτω ο Ολυμπιακός», ανέφερε χαρακτηριστικά...


Δεν υπάρχουν σχόλια: