30.9.15

Η Πειραιώς ανανεώνει συνεργασίες Συμβολαιακής Γεωργίας...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...και Κτηνοτροφίας.
 Νέα στήριξη στην παραγωγική προσπάθεια στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας...
Σε ανανέωση συνεργασιών Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας  προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς με τις εταιρείες ΒΙΟΚΗΠ Α.Ε.  (βιολογικά εσπεριδοειδή, ακτινίδια και...
οπωροκηπευτικά  παραγωγών των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας και Λακωνίας), ΛΑΛΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. (λαχανικά παραγωγών  των νομών Ευβοίας και Βοιωτίας) και με την εταιρεία ΔΕΛΦΟΙ Α.Ε. (γαλακτοκομικά προϊόντα παραγωγών των Νομών Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Βοιωτίας & Φωκίδας).

Η εταιρεία ΒΙΟΚΗΠ Α.Ε. με έδρα την Πέτρα Πρέβεζας, δραστηριοποιείται από το έτος 2001 στον κλάδο της παραγωγής, τυποποίησης, συσκευασίας και εμπορίας βιολογικών προϊόντων,  τα οποία προωθούνται στην ελληνική αγορά,  σε αλυσίδες μεγάλων Supermarkets αλλά και σε αγορές του εξωτερικού όπως της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ολλανδίας και της Αγγλίας. Η εταιρεία διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων  της  καθώς η επιλογή και η διαλογή τους ελέγχεται από εξειδικευμένους γεωπόνους και έτσι ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των καταναλωτών.

Η εταιρεία ΛΑΛΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. με έδρα την Καστέλα της Εύβοιας, ιδρύθηκε το 1991, έχει ως κύριο αντικείμενο την τυποποίηση κι εμπορία νωπών λαχανικών και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής καρότου και λάχανου στη Νότια Ευρώπη. Στην Ελλάδα η εταιρεία τροφοδοτεί αλυσίδες Super Markets (LIDL, CARREFOUR, GREENFOOD (ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ) ενώ ταυτόχρονα έχει και εξαγωγική δραστηριότητα κυρίως  σε Ολλανδία, Αγγλία, Κύπρο και Βουλγαρία με ανοδική τάση.

Η βιομηχανία «ΔΕΛΦΟΙ Α.Ε.» ιδρύθηκε το 1994 από την οικογένεια Δανιγγέλη και δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής &  εμπορίας γαλακτοκομικών προϊόντων.  Διαθέτει   μία σύγχρονη, άρτια εξοπλισμένη και πλήρως καθετοποιημένη μονάδα στο Μεσολόγγι, με δυνατότητα παραγωγής 7.000 τόνων γαλακτοκομικών προϊόντων ετησίως και δυνατότητα συσκευασίας 600 τόνων σε μηνιαία βάση. Με εμπειρία 20 ετών στην παραγωγή και την πώληση υψηλής ποιότητας τυροκομικών προϊόντων η εταιρεία στοχεύει στην ενδυνάμωση της θέσης της τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Με την ανανέωση των παραπάνω συνεργασιών, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: