30.9.15

Οι... λουκουμάδες της Φώφης...

Οι... λουκουμάδες της Φώφης - MediaΑμέσως μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και των κεντρικών πολιτικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και των Κινήσεων Πολιτών η συζήτηση μεταφέρθηκε στο σπίτι της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Το ‘παρών’ έδωσαν κυρίως βουλευτές και τα... κορυφαία πολιτικά στελέχη των τριών χώρων, καθώς και όσοι εκ των επικεφαλής των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου βρίσκονταν στην Αθήνα. 

Η Φώφη Γεννηματά υποδέχτηκε τους περίπου 60 καλεσμένους της και όπως ανέφεραν παρευρισκόμενοι ήταν εκπληκτική οικοδέσποινα. 

Οι πιατέλες δεν σταμάτησαν να πηγαινοέρχονται και τα εδέσματα που προσέφερε στους καλεσμένους της η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ήταν εκλεκτά.
Το μενού είχε κυρίως ελληνικά μαγειρευτά πιάτα, αλλά και κρεατικά και καρμπονάρα, καθώς και μεγάλη ποικιλία από σαλάτες-  κρητικούς ντάκους, χωριάτικες, πράσινες σαλάτες και λαχανικά. 
Τα πιάτα που κέρδισαν τις εντυπώσεις πάντως, ήταν ο γύρος που σερβιριζόταν με πιτούλες, η γουρουνοπούλα και τα μικρά γεμιστά μελιτζανάκια. 
Όσο για αυτό που έμεινε αξέχαστο στους καλεσμένους της και ακόμα το συζητούν είναι οι σπιτικοί λουκουμάδες …αλά Φώφη, που ακολούθησαν το γιαούρτι με γλυκό κυδώνι και σταφύλι. 
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έβαλε όλη της την μαεστρία και ξετρέλανε όσους τους δοκίμασαν. Μάλιστα κάποιοι αναζητούν τώρα την… συνταγή.

 real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: