31.7.12

O Βενιζέλος στηρίζει κυβέρνηση...


Τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση επαναβεβαίωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην ΚΟ του Κινήματος. Όπως είπε, «το ΠΑΣΟΚ στηρίζει με υπευθυνότητα την κυβέρνηση, θέλουμε να έχει μακρά πνοή, ορίζοντα τετραετίας».

Ανέφερε ακόμη ότι.. μπορεί οι υπουργοί να έχουν την ευθύνη των χειρισμών, ωστόσο και το ΠΑΣΟΚ έχει πολιτική ευθύνη έναντι του ελληνικού λαού.

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής της χώρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «η Ελλάδα πρέπει πρώτα να δείξει ότι συμμορφώνεται, να δώσει δείγματα γραφής και μετά όλα τα άλλα».

Τόνισε επίσης ότι η εθνική στρατηγική δεν εξαντλείται στο πλαίσιο της τρόικας και συμπλήρωσε ότι έως τη στιγμή που οι ελεγκτές θα καταθέσουν την έκθεσή του πρέπει να υπάρξουν υψηλού επιπέδου επαφές με κυβερνήσεις και ευρωπαϊκά όργανα.

«Αδιαφορούμε για τις ύβρεις αλλά όλα έχουν ένα όριο», τόνισε αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Π. Καμμένο.

Για τις αλλαγές στην Παιδεία τόνισε: «Με ξένισε το γεγονός ότι η κυβέρνηση επέλεξε τη διαδικασία του κατεπείγοντος για τα θέματα της Παιδείας. Αντιλαμβάνονται ότι είναι μικρά τα χρονικά περιθώρια, όμως ζήτηση από τον πρόεδρο της Βουλής στην Ολομέλεια η συζήτηση να γίνει σε τέσσερις συνεδριάσεις».

Μας κατηγορούν κάτι τύποι ότι κάμπτεται το ενδιαφέρον μας για την παραμανοής της χώρας στο ευρώ και με την ίδια ευκολία μας κατηγορούσαν στο παρελθόν γιατί πήραμε μέτρα για να μείνουμε στο ευρώ
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: