31.7.12

24 συν 4 ...


Τα τέσσερα νέα πρόσωπα που παίρνει μαζί του στην αποστολή για Ολλανδία ο «Ζ» είναι οι Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ζαραδούκας, και Γκρέκο.

Ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους οι «ερυθρόλευκοι» επί ελληνικού εδάφους και είναι έτοιμοι για το επόμενο στάδιο της ... προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Και σε αυτό θα συμμετάσχουν όλοι οι παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Ζαρντίμ, ο οποίος φαίνεται πως δε βιάζεται να αποχωριστεί κανέναν τους, καθώς όλοι έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, και έχουν βάλει δύσκολα στον Πορτογάλο τεχνικό.

Δεν υπάρχουν καλοί και λιγότερο καλοί παίκτες στο ρόστερ των νταμπλούχων, και αυτό συνεχίζει να προκαλεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ζαρντίμ, κάτι που δε συμβαίνει με καμία άλλη ελληνική ομάδα. Έτσι εκτός από τους 24 παίκτες που είχε πάρει μαζί του ο «Ζ» στην Πορτογαλία τώρα θα έχει ακόμα 4, τους τραυματίες Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Ζαραδούκα, που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και επιστρέφουν κανονικά, αλλά και το νέο απόκτημα της ομάδας τον Λεάντρο Γκρέκο.

Αν εξαιρέσουμε τον Φουστέρ, που όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα έχει ειδική άδεια λόγω γέννησης του παιδιού του και βρίσκεται ήδη στην Ισπανία, ο μόνος απών θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που δίνει τον δικό του αγώνα για να επιστρέψει υγιής το συντομότερο. Βέβαια μην ξεχνάμε πως τόσο ο Χαβίτο όσο και ο Δασκαλάκης δεν συμμετέχουν στις αποστολές της ομάδας καθώς αναζητούν τη νέα τους ποδοσφαιρική στέγη.
Και οι δοκιμές συνεχίζονται…
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: